Ali se z akumulatorskim vrtalnikom bolje vrta kot z baterijskim?

Akumulatorski vijačnik

Večno vprašanje je tudi, kateri vrtalnik naj kupim, ali naj kupim akumulatorskega ali baterijskega? Dilema je namreč, ali se z akumulatorskim vrtalnikom bolje vrta kot z baterijskim? Praktično je popolnoma vseeno, saj ima baterijo, kot akumulator povsem enako funkcijo in oboje se da polniti.

Tako, da je veliko bolj pomembno za kakšno opravilo potrebujemo akumulatorski vrtalnik ali pa pač baterijskega. Ali akumulatorski vrtalnik oz. baterijskega potrebujemo za zapletena ali enostavna dela, ali ga potrebujemo zgolj za vrtanje v les, ali tudi v jeklo, beton ali opeko. Ali akumulatorski vrtalnik oz. baterijskega potrebujemo za montažna ali vzdrževalna dela, ali ga potrebujemo v gradbeništvu, avtomobilski industriji, pri finomehaniki ali v lesni industriji, ali pa zgolj za hobi in domačo uporabo.

Bolj kot dejstvo ali bomo izbrali akumulatorski vrtalnik ali baterijskega, je pomembno katere dodatke bomo izbrali. Torej katere svedre, katere nastavke za vijačenje, katere liste za brusilnike, itd. bomo izbrali. Da bo naša dilema čim manjša oz., da je sploh ne bo, pa je najbolje, če se po nasvet obrnemo na strokovnjaka, ki nam bo na koncu orodje tudi prodal, pa naj bo to akumulatorski vrtalnik ali pa pač baterijski.

Pri podjetju Metal Mikulič imajo zaposlenih  veliko strokovnjakov s tega področja tako, da ne oklevajte in si za začetek oglejte njihovo ponudbo akumulatorskih in baterijskih vrtalnikov na njihovi spletni strani www.metalmikulic.si. Nato pa se še zapeljite do njihove poslovalnice in se pogovorite s strokovnim osebjem, od katerega boste sigurno dobili zadovoljive odgovore.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.