Black Berry omogoča ogromno stvari

mobilne-aplikacije

Black Berry je že pred ero pametnih telefonov omogočal ogromno stvari, kar jih drugi telefoni takrat niso. Ta telefon še vedno velja za enega izmed bolj iskanih telefonov v poslovnem svetu, saj že sam po sebi omogoča veliko koristnih in uporabnih funkcij. Mobilne aplikacije BlackBerry pa so vse skupaj samo še dodatno izpopolnile, saj omogočajo praktično vse kar si lahko uporabnik zamisli.

Mobilne aplikacije BlackBerry omogočajo organizacijo sestankov, natančno lociranje vseh strank in naročnikov, s čimer si ni potrebno zapisovati krajev sestankov, temveč vam jih aplikacija sama poišče, če le pravilno vpišete ime podjetja, kjer boste imeli sestanek. Torej, tovrstne mobilne aplikacije preko javno dostopnih podatkov na svetovnem spletu poiščejo pravno osebo, katere ime ste pravilno vpisali v za to določen prostor ter vam poiščejo vse informacije o tem podjetju, in sicer poleg naslova tudi telefonsko številko, elektronski naslov in spletno stran, če jo to podjetje ima ter seveda tudi ime in priimek odgovorne osebe.

Mobilne aplikacije na takšen način zelo privarčujejo s časom za nepotrebno iskanje javno dostopnih podatkov, zaradi česar je lahko menedžer veliko bolj uspešen, v kolikor ima telefon, ki podpira takšne mobilne aplikacije. Napredna tehnologija je v veliko pomoč, da lahko vse skupaj poteka bolj enostavno in hitreje, seveda pa je potrebno znati uporabljati to tehnologijo, saj več stvari kot omogoča, več stvari si je potrebno zapomniti. Vsekakor pa je bolje imeti boljši telefon kot slabšega, saj ni nujno vsega uporabljati, vsaj ne istočasno. To je tako kot, če imate dober avto, uporabljate vse njegove funkcije hkrati?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.