Čisto vsaka zastavljalnica v zastavo vzame tudi zlato

zlato

Posedujete star zlati nakit, kateri za vas nima zgolj finančne vrednosti, ampak tudi sentimentalno in ga nikakor ne želite prodati, a ne veste, kaj storiti, da bi si opomogli iz finančne situacije, v kateri ste se znašli.

Ni problema, zastavljalnica ima za vas rešitev.

Namreč, zastavljalnica je pravzaprav tudi zastavljalnica zlata, torej finančna ustanova, kjer lahko zastavite svoje zlato, za katerega vam posodijo denar, da rešite svoje finančne težave in ko zastavljalnica zlata dobi svoj denar nazaj, vam vrne vaše zlato.

Torej, rešili boste dve stvari na enkrat, rešili boste svoje finančne probleme in hkrati boste lahko obdržali svoje zlato. Zastavljalnica je dejansko tisto kar ste iskali. Kako postopati? Prav enostavno, najprej se usedete za računalnik in v internetni brskalnik vtipkate ključno besedo »zastavljalnica« in si izberete tisto, ki je vam najbližje oz. niti to ne rabite, saj se lahko z določenimi zastavljalnicami dogovorite, da vas obiščejo na vašem domu in to kjerkoli v Sloveniji.

Naslednji korak je, da zastavljalnica oceni vaše zlato glede na trenutne tržne razmere, nato z vami sklene pogodbo o izposoji denarja oz. zastavi zlata, za katerega vam nato nemudoma nakaže do 60 % trenutne tržne vrednosti ter vam ga vrne, ko vi njej vrnete izposojeni denar. Zastavljalnica pa v zastavo ne sprejema zgolj zlata, ampak tudi vse druge žlahtne kovine ali izdelke iz njih ter tudi vozila, in sicer tako osebna kot tovorna vozila, kakor tudi vso gradbeno mehanizacijo in prav tako tudi kmetijsko mehanizacijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.