Do naravno negovanih nohtov v podjetju Rehamed

nega nohtov

Urejen zunanji videz ženske zajema več stvari, vse od lepe obleke, urejene pričeske, naličenosti in tudi nega nohtov. Ker pa se vedno bolj poudarja zdrav način življenja, tudi pri urejanju nohtov prihaja v ospredje naravna nega nohtov. Nega nohtov zajema več stvari, od urejanja obnohtne kožice, piljenja nohtov, lakiranja ter negovanja nohtov s posebnimi negovalnimi premazi.

Ženske si doma same pogosto urejajo nohte same, vedno več pa je tudi takih, ki se odločijo za nega nohtov v izbranem kozmetičnem salonu. Ti saloni ponujajo več vrst manikur, vse od naravna nega nohtov, klasične francoska manikura, permanentno lakiranje nohtov itd. Za nega nohtov je potrebno odšteti od približno 15 evrov pa tja do približno 40 evrov, odvisno za kaj se odločimo in kako obstojna je potem manikura oziroma lak na nohtih. Rehamed podjetje za medicinsko rehabilitacijo ponuja storitev fizioterapije, nega telesa, nega obraza in nega nohtov.

Ponujajo permanentno lakiranje nohtov, ki stane 35 evrov. To lakiranje, ne samo da je obstojno vse do 4 tedne, je tudi naravno. Uporabljajo poseben Jessica napredni sistem negovanja nohtov, laki so narejeni po novi bio formuli in so za vsak tip nohtov narejeni posebej. Ko se odločamo za redno urejene nohte, to pomeni, da je potrebno redno obiskovati kozmetični salon, da nam nohte sproti urejajo. Pri vsem tem pa je vedno bolj pomembno za kakšno manikuro se odločamo in kakšne preparate oziroma lake pri tem uporabljamo. Dolgotrajno lakiranje, predvsem pa permanentno, lahko naše nohte tudi poškoduje in na njih pusti posledice, zato pa so novi naravni oziroma bio pristopi urejanja nohtov vedno bolj pomembni in aktualni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.