Je hitra odprava celulita možna?

Celulit na trebuhu

Drage moje dame, prosim odgovorite same sebi na vprašanje, kako dolgo je trajalo, da ste si celulit pridobile? Je nastal čez noč? Vsekakor je odgovor NE in zato tudi hitra odprava celulita ni možna oz. drugače povedano, tudi odprava celulita potrebuje svoj čas. Hitra odprava celulita se lahko reče postopku z LPG aparati ali kavitacijo, a kljub temu se tudi odprava celulita s pomočjo aparatur ne zgodi čez noč.

Sigurno pa je odprava celulita z aparaturami hitrejša, kot če bi uporabljale zgolj različne kremice in maže, ki naj bi po besedah proizvajalca bile čudotvorne in celulit odpravile tako rekoč čez noč. Larifari, nič se ne more zgoditi tako hitro, še posebej, če ni posega v telo, pri katerem se iz telesa nekaj ne odvzame. Kam pa naj gre vsa odvečna maščoba, ki jo maže in kremice stopijo? Odprava celulita s pomočjo aparatur poteka hitreje, saj je logično, da če se z napravami nekaj podkožne maščobe odstrani, da bo tako celulit hitreje izginil, kot če se ga zgolj topi v telesu. Se vam ne zdi tako?

V kolikor ne verjamete, pojdite na brezplačni in neobvezni svetovalni pogovor v kozmetični salon, pri katerem odprava celulita poteka s pomočjo kavitacije oz. LPG naprav in prepričale se boste lahko same na svoja ušesa in oči, kaj so te naprav sposobne narediti. Kot sem napisal, svetovalni pogovor je povsem brezplačen in neobvezen, tako da četudi vas je strah pred posegom z napravami v vaše telo, se lahko tam oglasite in poveste da vas je strah in vas bodo izkušene kozmetičarke pravilno psihično pripravile na sam poseg, če pa ga kljub temu ne boste želela, ga pa ne bodo izvedli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.