Kako pri Bet at home poteka registracija novega uporabnika?

bet-at-home1Ker je veliko povpraševanja o tem, kako si čim hitreje lahko priigramo nekaj denarja, je stavnica Bet at home vsekakor vredna omembe. Stavnice, kot je tudi Bet at home, nam ponujajo celo vrsto možnosti, s katerimi si lahko zelo hitro priigramo kar lepe vsote denarja, po vrh vsega pa so še zelo preproste za uporabo. Stavnica, kot je Stavidoma na povezavi http://www.stavidoma.com/ je namreč v celoti prevedena tudi v slovenski jezik, kar omogoča, da v prvi vrsti brez zapletov postanemo nov uporabnik in kar je še pomembnejše, da ne prihaja do zmedenosti, ko želimo stave dejansko izvajati.

 

Registracija na Bet at home spletni strani, ne bi mogla biti bolj preprosta!

Ker vemo, da je mnogo ljudi, ki bi svojo srečo in znanje o športnih stavah ter casino igrah radi preizkusili v igralnici Bet at home, si bomo pogledali, kako lahko vsak postane nov uporabnik in z malo sreče morda celo milijonar.

Sama registracija je pri Bet at home stavnici zelo preprosta in traja manj kot 2 minuti. Poleg tega pa vsakemu novemu članu te stavnice pripadajo tudi lepe nagrade. Nov član postanemo preprosto tako, da kliknemo na gumb “Registrirajte se zdaj!” in nato sledimo korakom. Vedeti je treba, da nam Bet at home stavnica sama dodeli uporabniško ime, medtem ko si geslo izbere vsak sam, saj drugače ne bi imelo smisla sploh imeti odprtega računa. Geslo, ki si ga izberemo pa mora biti dolgo od 8 pa do 20 znakov in morajo vsebovati poleg črk, tudi dve številki ali pa dva posebna znaka. Svetovano pa je, da je geslo čim daljše ter čim bolj zapleteno, saj si tako zagotovimo večjo varnost pred raznoraznimi vdori v svoj spletni račun. Povedali pa smo že, da vsak nov uporabnik igralnice Bet at home v zahvalo dobi tudi lepo nagrado. To je tako imenovan vstopni bonus, ki ga s posebno kodo pridobimo ob registracij. Takle bonus pa lahko znaša tudi do 100 €. Je pa odvisen od tega, koliko denarja si uporabnik ob vstopu naloži na svoj novi račun.