Kje prodati zlati nakit?

Zlato

Se vam v domačih predalih in na domačih policah nabira prah na vašem nakitu, ki ste ga dobili oz. nabrali skozi vaše življenje in ne veste kaj storiti z njim? Hkrati pa vam bi zelo prav prišel dodaten denar? Preprosto odločite se za odkup zlata, ki ga opravlja Zastavljalnica Ljubljana. V takšnih podjetjih vam bodo odkup zlatega nakita opravili ne glede na njegovo stanje in vam zanj plačali pošteno ceno.

Odkup zlatega nakita bodo opravili strokovnjaki, ki bodo na sodoben način opravili najprej preverjanje čistosti zlata in same teže ter vam nato na podlagi trenutno veljavne borzne cene opravili odkup zlata ter vam izročili gotovino. Le v kolikor bi šlo za večjo količino nakita in posledično večjo vsoto denarja, bi vam le – tega nakazali na vaš osebni bančni račun, in sicer nakazilo se izvede takoj, pred vašimi očmi.

Tako da je zgolj od ure dneva odvisno, ali boste priliv denarja na vašem računu videli še isti dan, ali pa naslednji delovni dan. Dejstvo pa je, da bo odkup zlata opravljen na visokem strokovnem nivoju, da boste nadvse zadovoljni z vsem skupaj, predvsem pa z izkupičkom na vašem računu, da boste zagotovo to podjetje predlagali vsem prijateljem, ki se ubadajo s podobnimi težavicami, kot ste se vi, dokler se niste odločili, da se vam opravi odkup zlata oz. vašega nakita, ki ste ga nabirali skozi desetletja.

Vse kar morate storiti, je to da zberete ves nakit, ki ga imate doma, in to ne glede na to kako je ohranjen ter da ga odnesete k njim, da se vam odkup zlata dejansko tudi izvede.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.