Kuponi s popusti so precej sezonsko naravnani

1nadanSpletnih strani, kjer obstajajo kuponi popusti pa so na njih zelo visoki, je danes kar nekaj. Večinoma je ponudba med njimi precej podobna, le da se posamezno podjetje praviloma ne odloči za oglaševanje pri vseh ponudnikih na enkrat, ampak le pri enem in potem išče, kje je največji učinek. Vendar pa je zanimivo predvsem dejstvo, da se dobijo kuponi popusti pa tudi najvišji pri storitvenih dejavnostih precej sezonsko. Dobro, za smučanje na primer je malo bolj razumljivo, da ponudba ni aktivna sredi poletja v največji vročini, saj po vsej verjetnosti niti ne bi bila čisto nič uspešna, saj nihče ne razmišlja o smučanju poleti, ampak na primer za vezave diplom, pranje vozil in podobno, pa bi lahko bilo celo leto, pa ni.

 

Ker obstajajo kuponi popusti pa so najvišji ravno nekje v času sezone, si lahko kupon kupite tudi v naprej

Na primer pranje vozila je storitev, ki jo potrebujemo celo leto. Poleti morda res malo manj, bolj v primeru, da je vozilo tudi znotraj umazano in bi ga radi očistili ali pa če je res zaprašeno, vendar pa spomladi in jeseni pa je pranje že bistveno pogosteje potrebno. Če pa pogledamo, pa so najpogosteje kuponi popusti pa najvišji za pranje vozila ravno pozimi, zato si je morda res smiselno kak kupon kupiti v naprej tudi za pomlad, vendar pa pazite, kuponi popusti ki so na njih, so večinoma časovno omejeni, pri čemer ne veljajo tam do enega leta v večini primerov, ampak bolj mesec ali dva, dobijo pa se tudi boljše ponudbe, ki niso tako časovno omejeni in imajo veljavnost tudi nekaj mesecev.

Prav tako tudi vse ponudbe za isto storitev ne obsegajo enakih stvari, razlika je lahko tudi zelo velika, vsekakor pa se splača odšteti morda le kakšen evro več in zanj dobiti bistveno več kot v primeru, če so cenejši kuponi popusti pa enako visoki.