Kupujete arašidovo maslo, pa vas zanima njegova cena?

arašidovo maslo

Kljub temu, da se pri nas arašidovo maslo ni tako prijelo kot se je v Ameriki, pa se vseeno najdejo družine, ki arašidovo maslo uživajo, saj se zavedajo njegovih pozitivnih lastnosti za telo. Pa si ne želite masla izdelovati sami, ampak bi ga raje kupili? Potem ste zagotovo opazili, da so razlike v ceni kar precejšnje, da se nekje dobi za arašidovo maslo cena, ki je izredno nizka, potem tudi obstajajo primeri, ko ima maslo iz arašidov res zelo visoko ceno ali pa je za arašidovo maslo cena nekje na malo višjem srednjem razredu.

Po mojem osebnem mnenju se najbolj splača odločitev za tretjo od navedenih opcij, torej da se odločite za višji srednji razred, ki se ga na primer dobi pri podjetju Malinca. Tu stane okoli 6 do 7 evrov za okoli 300 g, kar je za tako količino res super cena. Ne pozabite, arašidovo maslo je polno zdravih maščob in beljakovin, zato je jasno, da se ga prav zelo veliko na enkrat ne da zaužiti, zato je tudi teža 300 g več kot dovolj.

Če pa se vam cena morda kljub temu zdi previsoka, pa si arašidovo maslo lahko povsem enostavno naredite sami in hitro boste ugotovili, da že vrednost arašidov, ki jih za arašidovo maslo potrebujete, ni prav nizka. Načeloma morate imeti potem še dovolj močan mikser, ki bo kos arašidom, pri čemer, če želite pravo maslo iz arašidov, ne smete dodajati nobenega dodatnega olja, da bi bilo mešanje lažje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.