Najbolj enostavni in najlepši podaljški že obstajajo, samo izberite pravo barvo in jih namestite

Lasni podaljški

Na trg so prišli najbolj enostavni za uporabo in zagotovo najlepši podaljški na našem trgu. Poleg tega so cenovno najbolj ugodni, kar vsaki punci nariše nasmeh na obraz. To so clip on lasni podaljški na špangice in ravno te špangice omogočajo lahek nanos. Špangice so enostavne in kompaktne zaradi silikona, ki omogoča, da clip on lasni podaljški ne izpadejo in se čvrsto držijo vašega lasišča.

Zelo velika prednost teh podaljškov je, da se jih namesti v nekaj minutah in to lahko naredite, kar sami doma. Tudi nega je zelo enostavna in tudi barvamo jih lahko. Le če jih boste osvetlili, se znajo clip on lasni podaljški uničiti. Še vedno pa jih lahko kodrate ali likati. Glede na to, da jih lahko enostavno namestimo, jih lahko tudi odstranimo oziroma imamo lahko vsak dan drugačno barvo in dolžino las.

Govorim iz svojih izkušenj, saj sem bila vsak dan bolj razočarana nad svojo pričesko oziroma sem bila zelo ljubosumna na vse punce, ki so imele dolge sijoče lase. A potem sem se odločila za veliko spremembo. Ta sprememba so bili clip on lasni podaljški. Danes hodim bolj samozavestna in nasmejana in verjetno mi marsikatera punca zavida to pričesko.

Danes si življenja brez podaljškov ne predstavljam in si ga niti nočem, tako da punce, pot pod noge in si polepšajte življenje in kupite clip on lasne podaljške. Sigurno vam ne bo žal vašega denarja in zagotovo bodo podaljški vaši zvesti spremljevalci še dolgo časa. Clip on lasni podaljški so res top zadeva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.