Pilingi za obraz so inovativni

piling za obraz

Nepoznavalec se bo zgrozil, ko bo med sestavinami zagledal besedo »kislina«. V kemiji gre za snov, ki tvori z bazami soli. Gre za snov, ki je lahko izjemno korozivna. V kozmetiki pa so lahko določene kisle snovi zelo zaželene. Po navadi jih skrivajo dobri pilingi za obraz. Gre za kozmetični pripravek, ki s površine kože pomaga odstraniti odmrle celice. Zelo cenjeni so pilingi za obraz, ki vsebujejo AHA in BHA. Zelo priljubljene najdete na naslednji spletni strani: https://missha.si/oddelek/nega-obraza/pilingi/. Inovativnost izdelovalcev kozmetike zaslužna za izdelavo takšnih, ki jih lahko uporabljate vsak dan. Ti najnovejši pilingi za obraz ne vsebujejo več trdih delcev.

Pilingi za obraz so le en korak

Včasih jih ni bilo priporočljivo uporabljati pogosteje kot na dva tedna. Današnji pilingi za obraz pa so popolni za vsakdanje globinsko čiščenje. Omenjene sestavine prodrejo globoko v kožo in očistijo pore. Posledica bodo čiste pore, v katerih ne bodo nastajali ogrci. Čeprav so mozolji normalen pojav, si jih zagotovo ne želite. Naj ostanejo v najstniških letih, vi pa si s pilingi za obraz nanj pričarajte nasmeh. Vključite jih v svojo jutranjo in večerno rutino. Opravek vam bo vzel le nekaj minut, a dal mesece zadovoljstva. Čeprav je ta korak nujen, si privoščite še preostale, kot so čistilno mleko, tonik in vlažilna krema.

Pilingi za obraz preženejo slabo voljo

Vendar pa pilingi za obraz niso edini preparat, ki poskrbi za luščenje poroženelih celic. Na policah spletnih in fizičnih trgovin je mogoče najti še drugo vrsto. Take, ki so namenjeni za celotno telo. Se bojite vsake depilacije nog? Veliko žensk in moških pestijo težave, kot so vraščene dlake in mozoljčki ter razdraženost. To se ponavlja po vsakem britju ali voskanju. Kaj pa pigment, ki ostaja? Vse te tegobe je mogoče preprosto preprečiti. Z rednim luščenjem se dlačice ne bodo več vraščale, koža na nogah pa bo mehka in navlažena. Poleti boste z veseljem oblekle oblekico ali kratke hlače, kot se spodobi za visoke temperature.