Registracija delovnega časa prihrani čas in denar

registracija delovnega časa

Obračun delovnih ur in posledično obračun plač zaposlenim bo bistveno hitrejši, če bo registracija delovnega časa urejena tako kot je to potrebno . Allhours pa vam omogoča ravno to. Registracija delovnega časa preko njih je urejena na zelo enostaven in preprost način, kar pa je najpomembnejše, urejena je tako, da je z aplikacijo, s katero se ureja, mogoče delati tako preko namiznih računalnikov kot tudi preko mobilnih naprav. Zato je odlična tudi za podjetja, ki imajo v svojih delovnih nalogah veliko terenskega dela. Kako do te čudovite aplikacije? Skočite na povezavo https://allhours.si/registracija-delovnega-casa/ in si preberite več ter aplikacijo brezplačno preizkusite.

 

Aplikacija registracija delovnega časa za vse, ki nimajo časa

Ja, prav ste prebrali, aplikacija registracija delovnega časa je namenjena predvsem vsem tistim, ki se nimajo časa ukvarjati s preračunavanjem opravljenih delovnih ur svojih zaposlenih iz meseca v mesec ter posledično z obračunavanjem plač zaposlenih. Allhours je razvil aplikacijo registracija delovnega časa, ki vse to naredi praktično povsem sama brez vas. Vse kar morate vi storiti je, da se registrirate v aplikacijo ter da konec meseca oz. ob zaključku meseca izvozite poročilo v xls ali csv formatu in nato tega predati v računovodstvo, da izplačajo plače zaposlenim.

 

Registracija delovnega časa naklonjena zaposlenim

Opisana aplikacija ni namenjena zgolj delodajalcu, da lažje nadzoruje odhode in prihode zaposlenih, temveč je naklonjena tudi zaposlenim, saj lahko sami nadzorujejo mesečno kvoto opravljenih ur in tako lahko sami prilagajajo svoj delovni čas v službi. Registracija delovnega časa tako koristi obema stranema v podjetju in ne zgolj delodajalcu. Prav tako pa je ta aplikacija povsem enostavna za uporabo in se jo tudi povsem netehnični tipi naučijo uporabljati zgolj v nekaj trenutkih. Najpomembnejša prednost te aplikacije pa je, da deluje tudi na daljavo, torej da za svoje delovanje ne potrebuje dodatne strojne opreme, kot je npr. registracijska ura, ampak zgolj z dvema klikoma uredimo prihod ali odhod iz službe.