S kozmetiko dr. Babor do odlične oblike telesa

Izdelki Babor

Sigurno tudi ti vsaj po tiho, če že ne naglas, sanjariš o tem, da bi rada imela lepo oblikovano telo ter se postavljala pred prijateljicami in zapeljala vsakega moškega, ki bi ga hotela.

V kolikor je tvoj odgovor DA, v kar sem pa prepričan da je, če si le priznaš, potem je kozmetika dr. Babor tisto kar iščeš. Namreč kozmetika dr. Babor je namenjena intenzivnemu tretmaju za oblikovanje telesa, pri katerem se bo tvoja koža učvrstila in napela.

Tretma Babor kozmetika se začne tako, da se najprej opravi piling s pomočjo morske soli, s čimer se pospeši mikrocirkulacija. Babor kozmetika se nato nadaljuje tako, da se uporabijo povoji, ki so prepojeni s koncentracijo aktivnih sestavin, ki pripomorejo k temu, da se maščobe v telesu hitreje topijo. Babor kozmetika se nato uporabi tako, da koža najprej dobi rožnat videz, saj se s pomočjo tega tretmaja najprej odstranijo vse odpadne snovi in pospeši poraba maščobnih celic. Babor kozmetika tudi izboljša oz. praktično popolnoma odstrani pomarančno kožo oz. strije ter zmanjša obseg in polepša tonus kože. Babor kozmetika obloge zelo dobro vplivajo na samo kožo, saj odstranijo praktično vse toksine iz tkiva, zaradi česar je koža na koncu bolj čvrsta, prožna in napeta.

Če si tudi ti zares tista, ki si to želiš, se ne obotavljaj, ampak si na internetu poišči salon, ki nudi brezplačen prvi pregled in svetovanje, kaj bo tebi zares koristilo, da boš svoje sanje tudi živela in ne samo sanjala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.