Samsung Galaxy Tab A z novo preobleko

samsung galaxy tab a a1

V primerjavi s predhodnikom je Samsung Galaxy Tab A dobil novo podobo. Njegova oblika je tanjša in minimalistična. Odlično se prilega roki, saj je teksturiran. To je pomembneje, kot si morda mislite. Prijem mora biti udoben in hkrati se mora dobro prilegati, da ne pade z rok. Težek je 525 g, kar ni ne preveč ne premalo, temveč ravno prav. Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A je na voljo v klasični črni ali beli. Videov ne boste le odlično videli. Tudi zvok bo odličen s tablico Samsung Galaxy Tab A A1 ima v zalogi le kakovostne izdelke.

Samsung Galaxy Tab A z vrhunskim zaslonom

Naprava Samsung Galaxy Tab A se baha z zaslonom, ki meri 10,1 palca. Ta pokriva skoraj celotno sprednjo stran. Minimalistični pristop odstrani vse nepotrebne in moteče elemente. Nič vas ne bo odvrnilo od gledanja želene vsebine. Tudi podzavestno ne bo nič motilo vaše zbranosti. Le pomislite, kako boste uživali ob branju svoje najljubše knjige. Ušla vam ne bo prav nobena podrobnost. Z napravice Samsung Galaxy Tab A pa lahko berete tudi zapiske pred izpitom. Nič več vam ne bo treba s sabo nositi kilograma papirja. Zdaj boste imeli vse lepo urejeno in zlahka dostopno na svojem tabličnem računalniku. Nikar ne oklevajte in si omislite svoj Samsung Galaxy Tab A A1 ga ponuja z vezavo ali brez nje.

Samsung Galaxy Tab A je kot naoljen stroj

Glede na ceno je odličen. Za določen znesek dobite, kar ste plačali in še več. Osemjedrni procesor in delovni pomnilnik zagotavljata delovanje, ki je dovolj hitro. Seveda obstajajo še hitrejši, a pri tistih se cena povzpne veliko višje. Operacijski sistem Android deluje brezhibno. Enako velja za aplikacije, zato bo deloval kot dobro naoljen stroj. Če se vam ne zdi potrebno, je dovolj za vas. Če pa imate odprtih več aplikacij naenkrat, pomnilnik morda ne bo dovolj velik. Razmislite o tem, za kaj ga potrebujete in kaj bi z njim počeli. Ima potencial, da vašim potrebam popolnoma zadosti.