Tudi krovstvo daje zaščito pred nevihtami

krovstvo

Na območju, na katerem se nahaja vaš dom, morda pogosto divjajo nevihte. Nevihte niso zoprne le zaradi pridelkov na vrtu, drevesa, škode, ki jo povzročajo na avtih, ker preprečijo, da bi tisti dan šli v naravo in je zato treba biti doma, zoprne so tudi zato, ker delajo škodo na strehi. Več let neviht na strehi naredi veliko škodo. Veter lahko odpihne kritine in tako na strehi nastanejo prazni deli. Če so strešne kritine na strehi vašega doma izdelane iz betona, bodo te vzdržale približno od petnajst do petindvajset let. Po pretečenih dveh desetletjih bo najverjetneje treba na pomoč poklicati strokovnjaka za krovstvo, ki je podjetje Libela group.

Krovstvo za dolgo življenje strehe

Življenjsko dobo strešnih kritin iz betona lahko skrajšajo tudi zunanji dejavniki, kot so led, žled, sneg, rast maha na strehi ali razne plesni. Ob sumu na potrebna popravila na strehi ne bo odveč klic izkušenemu podjetju, ki se ukvarja s krovstvom. Mir duše prinese streha, na katero se je mogoče zanesti, da vas bo varovala pred dežjem, točo, snegom, ledom, vetrom, sončno svetlobo in še več. Strokovnjaki za krovstvo bodo streho pokrili, prekrili ali popravili, po koncu svojega dela pa bodo za sabo še počistili in vam prihranili dodatno delo in s tem dodatne skrbi.

Krovstvo tudi odstrani škodljiv azbest

Stroški popravil strehe ali strešnih kritin ali zamenjave strehe se razlikujejo od podjetja za krovstvo do podjetja. Cene popravila strehe ali zamenjava strehe je odvisna od več dejavnikov. Strokovnjaki podjetja, ki nudi krovstvo, vam bodo povedali, kaj vse je treba postoriti. Če je na primer treba odstraniti in odpeljati strešne kritine, ki jih ne boste več imeli, so stroški zagotovo višji. Cena strehe je odvisna tudi od njene velikosti – več strešnih kritin pomeni višjo ceno. Strokovnjaki za krovstvo pa vam lahko tudi povedo, ali je vaša streha zdravju škodljiva. Pri nas naj bi preveč stavb namreč pokrivale zdravju škodljive kritine iz azbesta. Vse ključne informacije glede strehe lahko najdete na spletni strani podjetja Libela group https://www.libelagroup.si/kaj-delamo/krovstvo/.