Za najem tiskalnika je najboljša rešitev Anderwald

Kyocera FS-3920DN

Ste se v podjetju končno odločili in naredili črto čez vse težave s tiskalnikom, ki vam je vzel toliko ene energije in časa in to ne glede na to, koliko denarja ste porabili za nakup?

Potem ste se zagotovo odločili za najem tiskalnika, tako da bo vaša edina skrb plačilo mesečnega računa, za vse ostalo pa bo poskrbel najemodajalec tiskalnika. Žal pa je tudi tu izredno pomembno, katerega ponudnika boste izbrali, saj ne ponujajo enakih blagovnih znamk tiskalnikov kar vsi ponudniki.

Pri podjetju Anderwald sta v ponudbi le dve najboljši blagovni znamki, to sta Konica Minolta in Kyocera, za kateri je znano vsem, da nekih blazno velikih in obsežnih servisov ne potrebujeta, prav tako pa tudi ni potrebne tako pogoste menjave tonerjev. Prav zato je Anderwald več kot idealen ponudnik za najem tiskalnika, saj manjkrat ko vam bo treba klicati serviserja, bolj boste z najemom zadovoljni, saj vaše poslovanje ne bo ovirano. Hkrati vam v omenjenem podjetju najem tiskalnika nudijo na podlagi dogovora za najem tiskalnika, torej nimajo nekih paketnih ponudb, ki so lahko zelo dobre, v veliko primerih pa postavljene tako, da najemnika skoraj da prisilijo, da se mora odločiti za dražji paket, pa čeprav ne bo porabil vseh kapacitet, ki so mu na voljo. Sliši in vidi se morda paketni najem tiskalnika boljša izbira, vendar pa se žal pokaže še prevečkrat za slabšo od možnosti.

Hkrati je omenjeno podjetje tudi uradni serviser navedenih blagovnih znamk, ukvarjajo pa se tudi s prodajo, v kolikor se boste kdaj odločili, da poskusite ponovno lastniško napravo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.