Za rast mišične mase uporabite Universal Nutrition Animal Stak

Animal Stak

Na trgu je veliko ponudnikov različnih dodatkov, ki športnikom pomagajo pri izgradnji telesa. Pri tem je najpomembnejša mišična masa.

Podjetje Pas v ta namen preko svoje spletne strani ponuja prvovrstni izdelek Universal Nutrition Animal Stak. 21 zavojčkov tega revolucionarnega izdelka ponujajo za samo 42,99 €. Mišična masa z izdelkom Universal Nutrition Animal Stak raste čisto in hitro, saj nam ta izdelek pomaga iztisniti kar največ iz naših hormonov. Najboljši vedo kaj je najboljše in zato redno uporabljajo Animal Stak, saj ta najbolje pomaga pri optimizaciji ravni anabolnih hormonov v našem telesu, in sicer testosteron, rastni hormon.

Zaradi optimizacije te ravni se mišična masa hitreje in lepše povečuje. Najbolj do izraza izdelek podjetja Pas pride pri dvigovanju uteži, kjer pride tudi do izločanja negativnih katabolnih hormonov. Cilj vsakega športnika pa je zviševanje ravni anabolnih hormonov ter hkrati zniževanje negativnih katabolnih hormonov. Izdelek podjetja Pas, s katerim se mišična masa hitreje in lepše povečuje se priporoča najbolj dvigovalcem uteži, kot tudi vsem, ki želijo povišati svojo raven moči in zmoglijvosti. Priporoča se, da se izdelek jemlje tri tedne zapored vsak dan. Na dan treninga 30 minut pred treningom, ostale dni pa na prazen želodec med dvema obrokoma.

Prav tako je priporočeno, da se kombinira z izdelkom Universal Nutrition Animal Pump, ki omogoča tako imenovani pump učinek. Mišična masa tako z obema izdelkoma ter pravilnim treningom omogoča športnikom vrhunske rezultate. Najboljši želijo le najboljše oz. vrhunske rezultate, zato kupujejo izdelke preko spletne strani www.pas.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.