Zakaj izbrati industrijski sesalec?

Industrijski sesalnik

Industrijski sesalec  je izredno sposobna naprava, ki jo lahko uporabljamo tako za mokro ali pa za suho čiščenje. Po večini se uporablja v podjetjih, v gradbeništvu ali pa za čiščenje tovarn in trgovin. Industrijski sesalci se uporabljajo pri sesanju razlitih tekočin, prašnih delcev in pa tudi drugih odpadkov. Pri mokrem sesanju, samo odstranimo zračni filter in tako posesamo mokre površine oziroma vlažen material. Nekateri industrijski sesalci po izgledu spominjajo na domač sesalec, vendar so veliko bolj kvalitetnejši in sposobni. Delujejo lahko neprestano tudi do 24 ur in svoje delo opravijo, seveda s človeško pomočjo, selo učinkovito. Tudi življenjska doba sesalnika ni zanemarljiva. Od domačih sesalcev se razlikujejo tudi po velikosti, nekateri so namreč lahko tudi precej večji, in pa seveda po ceni, saj so industrijski sesalci precej dražji.

Tako kot pri vsaki stvari, tudi pri industrijskih sesalcih velja, da se glede na ceno razlikujejo tudi po kakovosti, tisti cenejši so narejeni iz bolj krhkih in cenejših materialov, ki pa se lahko hitreje uničijo, to se pravi pomeni tudi do kar dvakrat krajšo življenjsko dobo, kar pomeni da za obdobje življenjske dobe boljšega sesalca, kupimo dva ali pa celo tri slabše sesalce, in to lahko pomeni tudi večji strošek. Tako se pred nakupom splača razmisliti tudi o tem, in se mogoče tako odločiti za dražjega, ki nam bo služil dlje časa. Poleg tega pa so bolj dražji sesalniki tudi bolj učinkoviti, imajo večjo moč in bolje posesajo površino.

Ob nakupu industrijskega sesalnika, dobimo v kompletu tudi različne nastavke in šobe, ki omogočajo čiščenje različnih površin, tako lahko na primer s tanko šobo očistimo prah med fugami,  z večjo pa lažje in hitreje pomijemo večje površine.

Tako kot pri vsaki stvari tudi pri industrijskem sesalcu velja, da je za zagotovljeno življenjsko dobo potrebno sesalnik tudi primerno vzdrževati, ga čistiti in shranjevati na primernem mestu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.