Zastavljalnica Zastavi avto je med najboljšimi

zastavi avto

V življenju je pač tako, da ni vedno kot načrtujemo. Velikokrat se zgodi, da ostanemo brez gotovine in ponavadi ravno takrat, ko jo nujno potrebujemo. Zastavljalnica pa ima v tem primeru pravo rešitev za nas, saj nudi možnost, da ji prinesemo predmete, ki jih imamo doma in ki imajo neko vrednost. Ponavadi so to kakšna prevozna sredstva, v prvi vrsti naš osebni avtomobil, ki ima kar nekaj vrednosti. Zastavljalnica Zastavi avto nam ponuja možnost, da lahko pri njih zastavimo kakršnokoli prevozno sredstvo in na tak način lahko pridemo do gotovine. Pogoji, ki nam jih zastavljalnica Zastavi avto ob tem postavlja, so zelo preprosti in tudi uresničljivi.

Prvi pogoj za zastavitev predmeta je povsem samoumeven, torej da je oseba ali podjetje, ki želi zastaviti avto, dejansko lastnik vozila. V nadaljevanju zastavljalnica pogojuje tudi, da vozilo ne sme biti na leasing, da je vozilo brez pravnih ali pa stvarnih napak, da ni ukradeno ali pa da ni zastavljeno še kje drugje. Zastavljalnica ima posebno obdobje za zastavitev vozila, to je od 15 dni do 4-ih mesecev, lahko pa po preteku še podaljšujete zastavo. Zastavljalnica vam poleg tega nudi še odkup vseh znamk in modelov osebnih in pa tudi gospodarskih vozil, motorjev, plovil, letal, vozil za prosti čas … Podjetje Zastavi avto vam vse izplača v gotovini, pri čemer je izplačilo takojšnje.

Če je potrebno, omenjena zastavljalnica poplača tudi naš kredit ali pa leasing. In ne samo to. V gotovino odkupijo tudi poškodovana, karambolirana ali pokvarjena vozila. Nudijo pa nam tudi možnost takojšnjega odkupa službenih vozil, posamezno ali v paketu. Za nas pa zastavljalnica opravlja tudi brezplačne cenitve vozil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.