Akcija notranjih vrat: očarajte svoje goste

Vrata Vranešič so podjetje z bogato mizarsko tradicijo, ki svojim strankam ponuja širok nabor vrat – od notranjih in zunanjih do lesenih in steklenih – med široko ponudbo na njihovi strani pa se pogosto najdejo tudi raznolike ugodnosti, kot je denimo aktualna akcija notranjih vrat. Akcija notranjih vrat podjetja obsega skoraj 300 različnih modelov različnih serij in izvedb. Ker se v podjetju zavedajo, da ima vsaka hiša kot tudi stanovanje v povprečju od 4 do 8 notranjih vrat, pa akcija notranjih vrat vključuje tudi popuste, prilagojene prodajni količini.

Od panelnih do steklenih vrat

Svojim strankam podjetje ponuja širok nabor različnih vrat, od klasični panelnih vrat do sodobnejših vrat iz stekla. Vsaka vrata so na voljo v različnih velikostih in debelinah, prav tako jih lahko oblikujete po svojem okusu. Izbirate lahko med različnimi barvami lesa (od akacije in hrasta do oreha in bresta), različnimi velikostmi kot tudi slogi stekel, akcija notranjih vrat pa obsega tudi različne dodatke, kot so denimo magnetne ključavnice, samozapirala, ventilacijski izrezi ali rešeta. Na voljo so vam tudi raznobarvni pokrovčki za vidna nasadila v barvi zlata ali patine, v kromirani ali svetleči varianti, estetsko zahtevnejšim kupcem pa je na voljo široka izbira stilnih vrat.

notranja vrata za hišo

Akcija notranjih vrat: zahtevajte individualno ponudbo

Podjetje je znano po cenovno ugodnih vratih kot tudi njihovi kvaliteti – svojim kupcem zagotavljajo kakovost s preudarno izbiro vrat med najkvalitetnejšimi evropskimi proizvajalci. Ker pa se v podjetju Vranešič zavedajo, da ima vsaka stranka povsem drugačne želje, na svoji strani ne ponujajo enotnega cenika notranjih ali vhodnih vrat, temveč za vsakega kupca posebej pripravijo brezplačno individualizirano in njegovim željam ter potrebam prilagojeno ponudbo. Za tiste, ki pa bi želeli vsaj informativno vedeti, koliko vas utegne stati nakup novih vrat, so na strani izbrali nekaj najbolj prodajanih modelov ter pripravili izračun cen z najpogostejšimi elementi.