Ali je za GSM telefon smiselno vzeti tudi naročniško razmerje?

gsm telefon

Danes imajo ponudniki na trgu mobilne telefonije res zelo pestro ponudbo in veliko možnosti izbire, zato ni nič čudnega, da se ljudje kar nekako ne znajo odločiti, katera izbira je najboljša. Še posebej ko so v igri GSM telefoni, pa se ljudje začnejo še malo bolj spraševati, ali je smiselno vzeti telefon na naročniško razmerje, ali pa je morda bolj smiselno, da se GSM aparati vzamejo kar v prosti prodaji.

Prvo in osnovno dejstvo je, da so GSM telefoni v paketih naročnin cenejši, drugo dejstvo pa je, ki velja ne glede na ponudnika, da so cene klicev, sms sporočil, podatkov ipd. veliko višje, če se ne odločite za naročniško razmerje, zato se je vsekakor smiselno odločiti vsaj za osnovni paket, če telefona ne nameravate kupiti samo za namen oglašanja na prejete klice. To sicer meni večina ljudi, vendar pa je končno stanje povsem drugačno in prej ali slej se zgodi, da ljudje telefon uporabljajo tudi za odhodne klice.

Nasvet za izbiro naročnine boste zagotovo prejeli tudi pri Simobil ponudniku, saj se tudi sami zavedajo in predvsem iz izkušenj lahko to priporočajo. Povsem enak nasvet boste jasno prejeli tudi pri vseh ostalih ponudnikih, ki jih je na slovenskem trgu v zadnjem času vedno več, res pa je, da se pri vseh GSM telefoni niti ne dobijo. To velja v vsakem primeru, ne glede na to, da so GSM telefoni bistveno cenejši, če govorimo jasno o najbolj osnovnih izvedbah, ko GSM aparati stanejo lahko le okoli 50 € ali pa morda okoli 100 €. Obstajajo pa jasno tudi taki GSM telefoni, ki so bistveno dražji in za katere bi sicer morali odšteti kar nekaj sto evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.