Pred najemom vozila poglejte na ceno

rent a car cena

Ponudnikov za rent a car je danes res veliko. Obstajajo tako poznani kot tudi manj znani ponudniki, predvsem pa lahko rečemo, da je kar veliko starih znanih ponudnikov, ki resnično prav prevladujejo na trgu. Dejstvo pa je, da ni nujno, da so ti ponudniki, ki so tudi svetovno znani, najcenejši.

Velikokrat si privoščijo zelo visoke cene. Zato vam, preden se resnično odločite za rent a car pri določenem ponudniku, pogledate, kakšna je cena za rent a car pri njemu. Cena za rent a car se določa v osnovi glede na razred vozila, zato ni dovolj, da samo pogledate na najnižjo ceno. Pomembno je, da primerjate cenik za tisti razred vozila, ki vas zanima. Tudi naše že zelo znano podjetje za rent a car Agio ima cenik določen na podlagi razredov vozil.

Tako je pri njih najnižji razred, kamor sodijo najmanjša vozil npr. VW Up po ceni za dnevni najem 30 €, sledijo pa si razredi za 33 €, 40, 43, 52 €, potem pa že za 57 €, 60 in vse do 85 € na dan. Glede višine cenika pa Agio ne sodi ne v najnižji in niti ne v najvišji cenovni razred.
Nekaj pa velja tudi še glede stroška za rent a car. Upoštevati morate, da nima vsako podjetje toliko različnih cenovnih razredov, kar je za stranko seveda zelo slabo, če potrebuje rent a car za malo višji cenovni razred in ne ravno za tistega najbolj osnovnega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.