Avto uvoz iz Avstrije

uvoz iz avstrije

Ste zainteresirani za avto, ki se nahaja v tujini, vendar nimate znanja in moči, da bi ga prepeljali v Slovenijo? Brez skrbi, saj so za tak primer tukaj ustanove, ki se ukvarjajo izrecno z odkupi in poskrbijo tudi za to, da dobite izbrano vozilo iz tujih držav, kot na primer uvoz iz Avstrije.

Za to specializirana podjetja, vam bodo natančno in odkrito povedala, kako vse skupaj poteka, koliko časa je potrebno čakati in kakšni so stroški, brez tveganja in nepotrebnega stresa.

 

Uvoz iz Avstrije po ugodni ceni

Že imate izbran svoj sanjski avto? Dovolite, da ga strokovnjaki za vas poiščejo po boljši ceni, z več opreme in lepšim izgledom. Ko bo želen avto na voljo, boste tudi prejeli njegov opis, fotografije ter njegovo zgodovino. V primeru, če želenega avta ne najdejo, ne plačate ni. Torej ni nobenega tveganja.

uvoz iz avstrije

Ustanova, ki bo urejala prevoz iz tujine, bo za vas uredila tudi: morebitno homologacijo, zastopanje pred FURS, plačilo davka na motorna vozila, zavarovanje in podaljšanje tovarniške garancije.

 

Postopek za uvoz iz Avstrije

uvoz iz avstrije

Ker vemo, da so lahko sam uvoz in vse stvari povezane z njim, dokaj stresne, to odgovornost namesto vas prevzamejo strokovnjaki in vam prihranijo nepotrebne glavobole. V nadaljevanju smo vam pripravili 7 korakov, preko katerih bo uvažanje želenega avtomobila hitro, korektno in kar je najpomembnejše, odkrito.

  1. Registrirate se na spletni strani, preko obrazca ali izbrano podjetje enostavno pokličete;
  2. Zaupate jim, katero znamko in model avta si želite, ter dodajte tudi želeno opremo in barvo, da vam lahko pomagajo najti točno takšnega, kot si želite;
  3. Osebje vam bo za uvoz iz Avstrije poslalo informativno ceno, po kateri se lahko avto naroči. Ko boste ceno potrdili,
  4. gredo agentje v akcijo in poiščejo vsaj 3 pripadne avtomobile, v roku treh dni;
  5. Izbrano ponudbo z vsemi opisi, fotografijami in končno ceno, vam posredujejo, in če vam kak avto ustreza, ga potrdite;
  6. Nato sledi dogovor o plačilu, katerega lahko izvedete z gotovino, leasingom ali kreditom.
  7. Po tem, ko je izbran avto poravnan, ga le že počakate in se odpeljete domov v stilu.

Okviren čas, za uvoz iz Avstrije je nekje do 3 tedne. Nakup poteka samo in izrecno od potrjenih trgovcev iz tujine, zraven katerega dobite prav tako podroben opis, fotografije ter seveda njegovo zgodovino.