Azutmedia s ponudbo oglaševanja nudi prihodnost podjetjem

azut-media-doo

Azutmedia je podjetje iz Srbije, ki se ukvarja s kompletno marketinško dejavnostjo, njihov prvoten namen je učinkovito oglaševanje vseh svojih strank. Oglaševanje pa je možno na več načinov in Azut media d.o.o. pokriva medijsko področje, vse od avdio-vizualnih vsebin, radijskega in televizijskega programa, tiskanih medijev, elektronskih publikacij, pa tudi področja trženja, organizacije različnih dogodkov. Na spletni strani www.kurir.rs lahko o Azut mediji preberemo članek Azut media d.o.o., najbržiput do firme!, kjer piše da so poleg vseh prej omenjenih dejavnosti, izdali poslovni imenik ”Moja delatnost” (Moja dejavnost). Gre za poslovni imenik v elektronski in tiskani obliki, ki vsebuje koristne informacije in pa poslovne stike podjetnikov vseh kategorij.

Ena izmed marketinško oglaševalskih dejavnosti, ki jih ponuja Azutmedia je t.i. zunanje oglaševanje, z drugo besedo oglaševanje z jumbo plakati. Zagotovo ta kategorija marketinškega oglaševanja podjetij, spada med najpogostejše in najučinkovitejše načine marketinškega oglaševanja in promoviranja podjetij ter njihovih storitev ali produktov. Jumbo plakati zagotovo pritegnejo ogromno pozornosti mimoidočih, peščev, kolesarjev in voznikov. Zagotovo so najboljši način marketinškega oglaševanja v urbanih središčih in mestnih vpadnicah, pa tudi tam kjer jih je malo, saj potem pridejo še bolj do izraza. Prav zato Azutmedia svojim strankam ponuja takšno vrsto oglaševanja.

Ta medij je od vseh načinov zunanjega oglaševanja najbolj efektiven, saj je namenjen vsem ciljnim skupinam in je čas doseganja vseh mimoidočih zelo kratek. Sporočilo podjetja, ki oglašuje svoj produkt ali storitev je potrošnikom dostopno 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Azutmedia svojim strankam ponuja več dimenzij plakatov: 400 x 300 cm, 504 x 238 cm, 500 x 240 cm, 510 x 240 cm. Jumbo plakat Azutmedia ustvari tako, da so izdelki in storitve podjetja na njem predstavljeni v kontekstu samega cilja in želenega sporočila, pozicije jumbo plakatov se določajo individualno in načrtovano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.