Če nimate dostopa za internet, se le odločite za USB modem

usb modem simobil

Če želimo danes sploh normalno funkcionirati, pravzaprav nujno potrebujemo dostop do interneta. Enostavno toliko poti vodi tja, velikokrat je možen edini kontakt s podjetji po internetu in še mnogo je podobnih situacij, ko pač druge poti ni. Kljub temu, da se vsi internetni ponudniki trudijo, da bi bila pokritost z internetom popolna, pa zaenkrat še vedno to ni izvedeno do konca.

Veliko je namreč vasi in celo krajev, ki dostopa do spleta še nimajo in tam je edina rešitev tako USB modem preko ponudnikov mobilnih storitev. Huawei USB modem E313H bela barva izdelka je izdelek, po katerem je kar nekaj povpraševanja. Ni namreč pomembno le to, da imate USB modem. Pomembno je namreč tudi, kakšna je hitrost prenosa podatkov, ki ga ima določen modem USB. Huawei USB modem E313H bela barva ima izjemno hiter prenos podatkov, in sicer kar do 21,6 Mb/s.

Če ne gledate na ta podatek, potem lahko kaj hitro kupite USB modem, pri katerem je prenos podatkov počasen, vi pa se boste potem spraševali, kaj zaboga ste to kupili, da je povezava tako slaba. Sama namestitev je praviloma za vsak modem USB izredno enostavna in ne potrebujete praviloma pomoči za namestitev, hkrati pa ima pravilom USB modem tudi režo za MicroSD kartico, hkrati pa omogoča tudi prenos podatkov iz enega računalnika na drugega. Torej gre za napravo vse v enem in danes USB modem ni več samo to, ampak je tudi naprava za prenos podatkov in za branje podatkov na MicroSD karticah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.