Notranja oprema vaše hiše

moderna-vrata

Ravno ste izgradili vašo hišo sedaj pa jo opremljate. Iščete lepe barvne kombinacije, različne vzorce, stil pohištva, vrata, da bo vse v enakem stilu in da bo lepo pasalo skupaj. Za različne prostore izbirate različne materiale, v kopalnici bodo verjetno ploščice, povsod drugod pa bo po tleh nekaj bolj toplega, da boste lahko po vašem stanovanju hodili tudi bosi.

Osnove

Vsi si želimo da bi bili naše talne obloge lepe, tople in obstojne. Ni vsak material tako obstojen na dolgi rok, ampak v zadnjih letih se za talne obloge uporablja vinil, ki je zelo obstojna talna obloga. Ta pa je poleg lepega izgleda zelo topla in cenovno dostopna ter lahka za montažo. Vinil pride v vseh možnih kombinacija barv in izgledov, tako da naj vas ne skrbi če bi ga radi položili, saj se bo sigurno našel tak, ki bo ustrezal vaši barvi pohištva. Po prostorih, kjer pa se ne gibljemo veš čas oziroma v vlažnih prostorih pa boste po vsej verjetnosti položili keramične ploščice, ki pa v lahko imitirajo tudi les.

Oprema prostorov

Če ste na novo izgradili hišo potem boste skoraj sigurno imeli pohištvo po naročilu. Mizar vam je verjetno prinesel nekaj vzorcev barv in tekstur, kakšne bi morda radi imeli, izmerili so vam prostore in po vaših željah oblikovali pohištvo, da se je ujemalo z vašim stilom. Če ste se spuščali v nenavadne velikost boste mogoče potrebovali še notranja vrata po naročilu (http://www.mizarstvopeternelj.com/), to najbolje da naredite kar pri istem mizarju, če se s tem ukvarja saj boste zagotovljeno imeli enak material kot ostalo pohištvo, da vrata ne bodo izstopala od ostalega pohištva.
Seveda če že naročate vrata po naročilu, pomislite tudi na vrata s steklom, saj s tem pridobite veliko na svetlosti prostorov, kar je lahko velika sprememba pri počutju v vaši novi hiši.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.