BB krema Missha: nega kože in korektura obenem

bb kreme

BB krema, znana tudi pod nazivom blamish balm krema, je v zadnjih letih na trgu kozmetičnih produktov doživela izjemno popularnost. Ker gre za kozmetični izdelek, ki združuje dva najpogosteje uporabljena produkta za nego kože, vlažilno kremo in tekoči puder, se je zaradi njene ekonomičnosti danes poslužuje vse več žensk. Vašemu tipu kože ustrezna in barvi polti prilagojena BB krema Missha prodajalca, ki bo nadomestila številne izdelke za prekrivanje nepravilnosti, od korektorjev do pudra v prahu ali takšnega v tekoči obliki. Vašo kožo bo poenotila, prekrila nečistoče, gubice, rdečico in podočnjake, zaradi svojih vlažilnih in hranilnih lastnosti pa ne bo poskrbela le za brezhiben izgled vaše kože, temveč tudi njeno nego.

 

Od vlaženja do prekrivanja nepravilnosti

 

bb krema

 

Prednosti, ki jo ima BB krema pred izdelki, namenjenimi prekrivanju nepravilnosti na naši koži, so številne. Zaradi svoje lahkotne strukture za razliko od klasičnih tekočih pudrov koži dovoli, da diha, ker je pogosto nekomedogena in ne maši por, zato le redko povzroča nastanek nečistoč. Za razliko od umetelno izgledajočih pudrov kljub zagotavljanju prekrivnosti ohranja naraven videz kože, zaradi vsebnosti vlažilnih in hranljivih sestavin pa vam sočasno zagotavlja tudi ustrezno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki ter drugimi vremenskimi vplivi, naj gre za veter, mraz ali suh zrak v zaprtih prostorih.

 

BB krema Missha ponudnika: za vsak tip kože

Na trgu kozmetičnih produktov so ženskim uporabnicam na voljo kreme, prilagojene vsem tipom kože. Tiste z občutljivo kožo lahko izberete produkt z zaščitnim faktorjem, zavoljo katerega na prej nanešeno vlažilno kremo ne boste potrebovale nanašati še izdelka za zaščito pred sončnimi žarki. BB krema s polnilom za pore in gubice je primerna za starejšo kožo, saj bo poleg vlaženja poskrbela tudi za prekrivanje gubic in drugih nepravilnosti, za ženske s problematično kožo pa bo prava izbira BB krema z dodanimi antioksidanti in takšnih sestavin, ki kože obraza ne bodo razdražile ter povzročale rdečice in dodatnih nečistoč.