Bi radi imeli spletno oglaševanje, pa vas zanima cena?

spletno oglaševanje

Vedno več je ljudi, ki imajo spletno stran, pa se zavedajo, kako pomembno je spletno oglaševanje. Brez njega je danes pravzaprav povsem brez veze, če imate spletno stran, če pa je nikakor in nikjer ne oglašujete. Če vaše spletne strani nihče ne bo našel, pa želite z njo prodajati, potem je popolnoma brez veze, da jo sploh imate. Kljub temu pa jasno vsak želi vedeti, kolikšen je za spletno oglaševanje cenik.

Tu se vsekakor morate nujno zavedati, da je za spletno oglaševanje cenik odvisen od ogromno faktorjev, da nikakor ne morete pričakovati, da boste za čisto vse stroške v naprej lahko vedeli, koliko bodo znašali. Večinoma boste lahko le računali, kakšen bo najvišji strošek. Če pogledamo ponudbo podjetja Degriz, potem sicer vidimo, da imajo na svoji spletni strani cene za spletno oglaševanje, ampak spet ne za čisto vse. Glede na to, da je danes spletno oglaševanje možno na res izredno veliko različnih načinov, je jasno, da so tudi cene izredno različne. Degriz ima cene za spletno oglaševanje postavljene od vrednosti 40 € pa vse do 720 €.

Niso pa to vse le mesečni stroški, temveč so najvišji stroški jasno za vzpostavitev, torej je treba za določeno spletno oglaševanje plačati račun le enkrat. Če pa to pogledamo pri omenjenem podjetju, potem vidimo, da so cene od 92 € pa do 720 €, pri čemer so vse navedene cene cene brez DDV. Vsekakor pa je treba poudariti, da so ti najvišji stroški le v primeru, da imate veliko trgovino, ki jo veliko ljudi obišče in tudi ogromno prodate, v nasprotnem primeru seveda računajte na nižje zneske.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.