Če prisegate na Microsoftove telefone, je Lumia 950 XL prava izbira za vas

microsoft lumia 950 xl

Veliko je ljudi, ki so na vsak način želeli doživeti Nokio tudi na telefonu na dotik in je bila tako edina opcija, da so kupili Microsoft Lumia telefon, saj vemo, da sta se ta dva giganta združila. Zato je posledično popolnoma jasno, da tisti, ki kupi telefon Microsoft Lumia, uporablja Windows sistem. Mnogim je to izredno všeč, saj je uporaba res skoraj do potankosti podobna kot na računalniku s tem sistemom Windows.

Glede na to, koliko zadovoljnih uporabnikov ima to podjetje, je jasno, da svoje telefone tudi ves čas razvijajo in izpopolnjujejo in tako je zadnji v vrsti posodobitev Microsoft Lumia 950 XL črna naprava. Le – ta ima kar osemjedrni procesor, 3 GB delovnega pomnilnika in 32 GB notranjega pomnilnika z možnostjo razširitve z micro SD kartico. Ravnodušne vas ne bo pustil niti fotoaparat, ki ga ima Microsoft Lumia 950 XL črna naprava, da o ostalih lastnostih raje ne govorim.

Razlog, da je Microsoft Lumia tako zelo priljubljena je tudi v dejstvu, da je telefon povsem enostavno mogoče povezati z računalnikom in tako določene dokumente raje urejate na računalniku kot pa na telefonu. Vemo, da je telefon lahko še tako zelo velik, ampak je še vedno manjši kot računalnik, ki ima miško in tipkovnico ločeno, prav tako pa tudi zaslon. Hkrati pa Microsoft Lumia omogoča tudi povsem enostavno uporabo za tiste, ki so navajeni na Windows sistem, saj je le ta enak, s to razliko, da je prilagojen za mobilne aparate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.