Če vam primanjkuje prostora za shranjevanje, pa bi radi telovadili, so tu zložljivi trampolini

Zložljivi trampolini

Kot že ustaljeno, vsem ljudem primanjkuje prostora v stanovanju pa čeprav imajo zelo majhno stanovanje ali pa zelo velikega. In ravno to je velikokrat izgovor, da si ni možno kupiti nobenega pripomočka za rekreacijo, ker ga ni možno nikamor pospraviti. Vendar pa za vse, ki iščete takšne in podobne izgovore, obstajajo danes tudi zložljivi trampolini, ki se pospravijo na četrtino svoje velikosti.

Jasno, to niso tisti veliki trampolini, ki imajo premer po okoli 3 – 4 metre, vendar takšni trampolini, ki imajo premer okoli enega metra. Če takega zložimo na četrtino svoje velikosti, potem je jasno, da zložljivi trampolini prav zelo veliki nekako ne morejo biti. Imajo pa praviloma takšni trampolini 8 nog za dodatno stabilnost, za stabilnost uporabnika pa je dodaten ročaj. Hkrati, če se boste odločili za tak trampolin, pazite, da so vzmeti jeklene, prav tako jekleno mora biti ogrodje, zaključek pa iz nedrsečega materiala.

Zelo dobro je, da imajo takšni trampolini tudi možnost nagiba, za še bolj zahtevno vadbo. Namreč, taki trampolini se ne kupijo praviloma za zabavo otroka, temveč za rekreacijo po možnosti le odrasle osebe, saj zaščitna mreža ni predvidena. Če si želite kupiti trampolin z vsemi navedenimi lastnostmi, se je najbolj obrniti na podjetje FitnesShop, ki se nahaja v Ljubljani v BTC-ju v hali A, lahko pa nakup opravite tudi v spletni prodajalni. Takšni trampolini pri podjetju FitnesShop stanejo le slabih 100 €, kar je cena, ki je dosegljiva vsem, ki bi se radi rekreirali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.