Cena za Office 365 je odvisna od kupljenega paketa

A1_final

Bi radi v podjetju s poslovanjem ustregli čisto vsem zakonom, je pa vaše majčkeno podjetje premajhno, da bi za čisto vse računalnike sploh uspeli iz finančnega vidika kupiti vse licenčne programe? Potem je Office 365 za vas vsekakor smiselna in primerna izbira, saj je cena nizka, lahko pa se Office 365 namesti tako na računalnike kot tudi na pametni telefon in dlančnik. Je pa vsekakor za Office 365 cena odvisna od tega, kakšen paket kupite.

Najboljši paket, ki je načeloma primeren le za velika podjetja, lahko stane kar veliko, vendar pa je hkrati Office 365 namenjen v tem primeru za namestitev na ogromno računalnikov, kar pomeni, da se strošek na posamezen računalnik izjemno zniža in je za Office 365 cena v tem primeru izredno nizka. Če pa se odločite za tak Office 365, pa nimate veliko računalnikov, pa je to najslabše od vsega, saj se strošek na majhno število računalnikov izredno slabo porazdeli. Zato je najboljši nasvet v tem primeru ta, da kupite takšnega, ki je vsaj za nekaj časa primerna odločitev, kar pomeni, da se kupi za toliko računalnikov, kot jih imate v trenutnem stanju in če morebiti nameravate kupovati kakšen dodaten računalnik v bližnji prihodnosti, da tudi to upoštevate. Zato lahko rečemo, da cenik ni visok, če se izbere pravi paket.

Nekaj znanja vsekakor je treba imeti, da se Office 365 sicer pravilno izbere, se pa ta ponudnik trudi, da je vse skupaj čim bolj enostavno razloženo in da imajo uporabniki čim manj težav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.