Za poslušanje glasbe tudi najnižjih tonov in pogovore, se odločite za prenosne zvočnike

Bluetooth zvočniki

Nekdaj smo lahko glasbo poslušali le z glasbenimi stolpi, ki so bili zelo veliki, hkrati pa so imeli tudi celo vrsto različnih zvočnikov, da smo lahko slišali vse tone. Seveda pa takšni stolpi niso bili primerni za prenašanje, še manj pa so seveda omogočali oglašanje na dohodne klice, česar takrat niti nihče ni pogrešal, glede na to, da so bili mobilni telefoni tudi še bolj znanstvena fantastika kot realnost.

Ker pa si danes ljudje domišljajo vedno nove in nove stvari, da se čim bolj olajša življenje, pa obstajajo prenosni zvočniki, ki omogočajo vse, torej poslušanje glasbe in oglašanje na dohodne klice. Smartslam prenosni zvočniki so prenosni zvočniki Slovenskega trgovca, ki se je usmeril ravno na ponudbo opreme za telefone in na splošno spremljajo čisto vse inovacije na tem segmentu. Smartslam prenosni zvočniki tudi niso dolgočasni, saj so narejeni iz različnih dizajnov, od retro oblike, pa vse do oblike slušalke in oblik iz znane nanizanke Star Wars, seveda pa lahko najdemo tudi povsem klasične oblike.

Seveda pa to ne pomeni, da so takšni prenosni zvočniki neke slabe kakovosti in da ne moremo pričakovati dobrega zvoka. So namreč izjemno kakovostni, pa tudi predvajajo vse tone. Ker so lahki, jih je tudi povsem enostavno možno prenašati in v kolikor se raje izogibate direktnega sevanja telefona, so prenosni zvočniki vsekakor zelo dobra izbira, saj lahko opravljate tudi telefonske klice, pri čemer pa je telefon oddaljen lahko tudi do 10 metrov, saj delujejo preko bluetooth povezave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.