Četudi je Bet365 blokiran pri nas, stavite tu na nogomet

bet 365 ne dela

Športnih stavnic imamo na svetu res zelo veliko. Glede na to, da pa imamo praktično čisto vsi že dostop do interneta, pa imamo tudi praktično vsi dostop do tujih športnih stavnic, pa čeprav dejansko ni poslovalnic in podjetja tudi pri nas. Slovenska država sicer blokira dostop do tujih stavnic in tako je tudi Bet365 blokiran na način, da onemogoči dostop, vendar pa je že narejen spremenjen url naslov, tako da četudi je dostop do Bet365 blokiran, je do te stavnice možno dostopati.

Zakaj ravno na to stavnico, če pa je dostop do Bet365 blokiran? Enostavno zato, ker sodi med stavnice z najvišjimi kvotami. Tako je možno tudi za nogomet najti kvote, ki so med najvišjimi, kar je za večino ljudi velika prednost, saj se ravno za stave v nogometu odloča še največ ljudi. Za nogomet omogoča zelo različne tipe stav, njena zelo velika prednost pa je tudi v tem, da omogoča izjemno veliko število nogometnih in ostalih dogodkov s prenosom v živo, prav tako pa je tudi možno vplačevati stave na to stavnico, čeprav je uradno dostop na Bet365 blokiran in to še tekom tekme. Marsikomu je to zelo všeč, saj vidi, kako se ekipa obnaša, v kakšni dnevni formi je, vendar pa morate vedeti, da so lahko tudi zato kvote precej nižje. Je pa res, da je lahko tudi zato tveganje manjše, ampak saj veste, kako je to pri nogometu, žoga je okrogla.

Zelo dobro pri tej stavnici, kar se tiče nogometa, pa je tudi to, da ima kvote za izjemno veliko nogometnih tekem po celem svetu in za vse lige, kar stavničarjem daje veliko možnosti za vplačila stav na nogometne tekme. Torej, to, da je Bet365 blokiran pri nas, sploh ni nič pomembno in lahko dejansko preko drugega url naslova počnete čisto vse normalno naprej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.