Zastavljalnica naj vam ne zaračuna dodatno še obresti

Zastavi takoj

Ko človek potrebuje denar in je zastavljalnica zanj najboljša rešitev, saj se zaveda, da je to edina ustanova, kjer lahko dobi nekaj gotovine, je po navadi že izčrpal kar nekaj možnosti in je na pragu obupa. Vendar pa to kljub temu ne pomeni, da se lahko podpiše kar čisto vsaka odkupna pogodba, ki jo zastavljalnica ponudi stranki v podpis.

Nikakor namreč ni prav, da zastavljalnica zaračuna kakšne obresti in tukaj http://spletna-zastavljalnica.net/ vam jih prav gotovo ne bo treba plačati, saj imajo to tudi navedeno na spletni strani. Če vam zaračuna kakšna zastavljalnica obresti, potem se po ponudbo raje obrnite kam drugam, če pa vam zastavljalnica obresti ne zaračuna, pa je to prava izbira.

Zastavljalnica namreč zaračuna le manipulativne stroške, to so stroški, ki jih ima to podjetje zato, ker pač ima predmet v hrambi in mora zagotavljati varno shranjevanje. Zastavljalnica namreč nikakor stranki ne more reči po poplačilu dolga, da njenega predmeta nima več, ker so ga izgubili, prodali, založili ali kaj podobnega. Zastavljalnica prav tako ne služi denarja z obrestmi, temveč s tem, da zastavljeni predmet oceni po nižji vrednosti, stranka pa mora potem plačati toliko več, da lahko zastavljeni predmet dobi nazaj.

Se pa zgodi tudi, da to podjetje potem ne more izterjati svojega posojenega denarja in v tem primeru pride zastavljalnica do svojega denarja le tako, da zastavljeni predmet proda. Zato ni čisto nič čudnega, da ocenijo zastavljeni predmet po toliko nižji vrednosti, kot je njegova realna vrednost, saj ne more nikoli točno vedeti, katera stranka bo dejansko denar vrnila in katera ne zaradi takšnega ali drugačnega razloga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.