Da bo prijava poškodbe pri delu dobra, naj pomaga podjetje

Ste pogledali, kakšen je obrazec, na katerem se naredi prijava poškodbe pri delu, pa se vam ne zdi nič zakompliciranega? Res je, da ni nič zakompliciranega, ampak ravno tu je problem. Vsi vemo, kako je z zavarovalnicami, dokler jim mi plačujemo, vse poteka normalno, ko pa od zavarovalnice mi kaj želimo, pa pride do tega, da pa zavarovalnica pravi, da ni bilo tako kot naj bi bilo za uveljavljanje odškodnine. Kaj narediti v tem primeru. Vsekakor, v kolikor pride do nesreče pri delu, naj se čim prej naredi prijava poškodbe pri delu, prijavo pa naj naredi kar podjetje Poravnava – odškodnina. To podjetje je na tem področju res izkušeno, točno vedo, kaj in približno koliko vam bo zavarovalnica priznala za posamezno poškodbo in tudi vse dokaze bodo našli in jih poslali na zavarovalnico.

Poravnava – odškodnina

Poravnava – odškodnina je tisto podjetje, ki vam bo zagotovo priskrbelo dovolj visoko odškodnino

Seveda vam bo to podjetje za svoje storitve izstavilo račun, vendar pa ste lahko prepričani, da ne boste plačevali kar v nič. V tem podjetju namreč poslujejo na način, da se prijava poškodbe pri delu naredi brezplačno in to vse do koraka, da zavarovalnica pošlje odločbo, koliko se prizna odškodnina. V tem podjetju namreč že v naprej znajo oceniti, ali je je sploh smiselno, da se prijava poškodbe pri delu naredi, saj je njihov delež odvisen od tega, koliko bo oškodovanec dobil visoko odškodnino, in sicer po v naprej določenih odstotkih.

Prav tako tudi točno dajo navodila za izražanje in tudi sami napišejo vse, kaj in kako se je zgodilo, torej sploh ne pustijo, da bi se prijava poškodbe pri delu naredila kar tako z levo roko v podjetju in torej prav ničesar ne prepustijo naključju, saj tudi priskrbijo vse potrebne dokaze, s katerimi se dokaže, da je bila res nesreča, ne pa da jo je zaposleni odigral ali pa je bila torej namenoma povzročena.