Eritritol je sladkor brez kalorij

eritritol malinca

Nadvse obožuješ sladkor in vse sladke stvari in si nikakor ne predstavljaš, da bi moral biti brez njih? Pa bi rad izgubil kakšen kilogram ali pa ga zaradi zdravja ne smeš več uživati? Težka naloga, če se je sladkorju treba kar čez noč odpovedati in zagotovo na samem začetku tudi kar nekaj glavobolov, veliko slabega počutja in volje, saj se mora tudi organizem navaditi življenja brez sladkorja, ki ga dobimo v praktično vsej hrani. Pa veste, da si lahko kupite eritritol, ki vam bo ravno tako posladkal življenje, pa vseeno organizem ne bo vedel, da ste zaužili sladkor, saj je eritritol Malinca podjetja povsem brez kalorij in ima glikemičen indeks 0, kar pomeni, da nima res čisto nobenega vpliva na organizem.

Za eritritol Malinca podjetja ne boste dali veliko

Če vas skrbi, da bi ta zdravi sladkor bil predrag za vas, potem ste lahko mirni, saj vas zdravje ne bo veliko stalo. Za pol kilograma boste pri omenjenem podjetju plačali le slabih 8 €, kar v primeru, da si sladkate le kavico, čaj, kakav in ostale napitke, zadošča za kar lep čas, vi pa boste lahko v vseh teh napitkih uživali še dolgo časa. Tudi če boste eritritol uporabljali za kakšne sladice, ki jih spečete sem ter tja, boste za pripravo res da porabili nekoliko več, vendar upoštevajte, da boste tudi v trgovini porabili za nakup zdrave sladice več, ampak upoštevajte, da se boste zdravo sladkali, kar pa je izredno pomembno oz. vredno še največ.

Eritritol primeren za vse

Če se sprašujete, ali je eritritol primeren za vse ali pa obstaja kakšna bolezen, pri kateri eritritola ne bi smeli uživati, potem ste lahko prepričani, da ga lahko uživajo čisto vsi. Dejansko ga telo zaradi načina pridelave sploh ne more predelati in ga izločimo skupaj z urinom. Torej gre eritritol naravnost v ledvice, kjer ga izločimo skupaj z urinom.