Horoskop in astrološka znamenja

Vedeževanje iz kart

Ali veste, da je vedeževanje povezano tudi z horoskopom? Sicer je to shematski prikaz teles v vesolju, ob nekem določenem času (rojstvo in pomembni dogodki) pomeni pa tudi lego Sonca in Lune na nebesni krogli. Sama beseda horoskop izhaja še iz časa Grčije, kjer se je njeno uradno poimenovanje tudi razvilo. Gre za nek določen trenutek časa, poznamo pa še tudi druga poimenovanja, kot so nebeški zemljevid in astrološka karta. Od česa pa je odvisno, kaj smo po horoskopu? Tukaj je glavo Sonce, ki je poleg tega tudi eden izmed pomembnejših planetov. Pomembna pa je tudi Luna, ter njen položaj, ki nam lahko pove človekov odziv na neko življenjsko situacijo, kamor štejemo spomin ali razpoloženje. Najbolj razširjen simbol na svetu je prav simbol horoskopa, ki se imenuje Zodiak. Gre za znak narejen iz dvanajstih delov, vsak od njih pa predstavlja eno horoskopsko znamenje in ozvezdje.

Katera so torej vsa znamenja? Po vrstnem redu so to Oven, Bik, Dvojčka, Rak, Lev, Devica, Tehtnica, Škorpijon, Strelec, Kozorog, Vodnar in na koncu še Ribi. Vsak od nas je del tega, in prav gotovo si skoraj vsi kdaj preberete vaš horoskop. V njemu ne gre samo za napoved prihodnosti, gre tudi za opis vašega karakterja, značaja in še mnogo več.

Podobno je tudi, ko gre za vedeževanje iz kart. Ne izveste le odgovorov na vaša vprašanja, vedeževalec vam lahko tudi pove, kakšna oseba ste. Vedeževanje iz kart vam prinaša torej vpogled v vašo osebnost in o sebi lahko izveste stvari in lastnosti, na katere niste sicer nikoli pomislili. Vsak človek si kdaj zaželi, da bi znal rešiti vse težave in vsake toliko časa pogledati v prihodnost. Kako vam tukaj pomaga vedeževanje iz kart? Vedeževalec vam s pomočjo kart lahko odgovori na vsa vprašanja, hkrati pa vam tudi da nasvete, kako rešiti kakšno težavo in se z njo spoprijeti. Zakaj bi si torej oteževali življenje, obiščite vedeževalca in morda boste premagali marsikatero tegobo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.