Vas zanimajo cene za mizarske storitve?

Kuhinja po meri

Vsak človek pred naročilom želi vedeti, kakšna je cena. Nekateri sicer pri cenejših izdelkih tega ne počnejo, vendar pri malo višjih cenah pa čisto vsakega, ki nima ravno neomejenih virov, zanima končna cena. Izdelava pohištva zagotovo sodi v kategorijo, ko vsakega zanima cena. V salonih pohištva končno ceno vidimo, vendar pa ima takšna prodaja pohištva veliko slabih lastnosti, zato se za nakup veliko ljudi zanima pri mizarstvu. Vendar pa cenik za mizarstvo ne more biti v naprej znan, niti ne moremo pričakovati zavezujočega cenika.

Če je že kje objavljen cenik za mizarstvo, potem je to večinoma tako, da piše, da se cene za posamezne izdelke začnejo pri taki in taki ceni. Je pa mizarstvo edinstveno tudi pri tem, da tudi če pošljemo povpraševanje po mailu, napišemo vse mere, želje glede barve, polic in kljuk, nikakor ne moremo dobiti zavezujoče ponudbe. Dejstvo je, da lahko mizarstvo uporabi različno debelino lesa, uporabi različen material za vodila, kljuke nosilce ipd., kar lahko na končno ceno izjemno vpliva, saj so razlike lahko tudi tisoč evrov za eno sobo ali pa več, odvisno od obsega naročila.

Zato je najbolje, da vsako mizarstvo pokličemo ob prejemu ponudbe, da nam malo bolj objasni vse prvine ponudbe, saj šele na ta način dobimo pravo in približno končno ponudbo. Praviloma pa vsako boljše mizarstvo dopiše, da končno ceno lahko določi na ogledu in po bolj podrobnemu pogovoru, kjer se razjasnijo čisto vse podrobnosti in taka ponudba je, ko je vse usklajeno, tudi končna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.