Ionizirana voda je tudi ena od skrivnosti dolgega življenja

ionizirana voda

Se sprašujete, kako lahko nekateri ljudje živijo zelo dolgo, pri tem pa so precej čili in zdravi in jim nikoli ne bi pripisali toliko let, kot jih imajo? Seveda imajo tu veliko opravili tudi geni, a vseeno nam geni kaj dosti ne pomagajo, če tudi ne delamo večine stvari v življenju pravilno. Seveda je super, če bi uživali večino časa alkalno hrano, kar seveda popolnoma izključuje v naprej pripravljeno hrano in polno sladkorja, saj postane naše telo popolnoma zakisano, celice se ne morejo več boriti proti vsem škodljivim vsiljivcem, ki zaradi zakisanega telesa čisto enostavno prodirajo v celite. Kako se počutite v takem primeru? Popolnoma brez energije, ne ljubi se vam nič drugega kot le počivati. Se vam zdi znano? Potem le čim prej poglejte, kaj je ionizirana voda in si poglejte, kako bi je lahko ionizirana voda tudi pri vas doma. V podjetju FP research ji pravijo kar Vitalna voda, saj se boste z njo počutili res vitalni.

Kako je lahko Vitalna voda pri vas doma?

Glede na to, da je trenutno edina znana lokacija, kjer se nahaja ionizirana voda v Himalaji, nam je povsem jasno, da se ne boste odpravili tja iskat vodo. Ne nazadnje je tako ali tako ne boste mogli spraviti čez carino na letalskih prevozih. A na srečo obstaja pri nas omenjeno podjetja, kjer se lahko kupi naprava, ki navadno pitno vodo spremeni tako, da postane ionizirana voda. Seveda je dovolj, da se ta naprava, ki navadno vodo spremeni v ionizirano, nahaja le na tisti pipi v stanovanju, kjer si tudi natakate vodo, saj vseeno ta naprava ni tako ugodna, ko je navadna voda iz pipe.

Ionizirana voda iz ionizatorja

To ste verjetno že povezali, da mora ionizirana voda priti iz ionizatorja. V omenjenem podjetju prodajajo ionizator Tyent 900, ki kljub modernemu izgledu in na splošno dovršenemu izgledu zagotovo lahko ionizira toliko vode, kot je potrebujete.