iPhone XS vas prepozna

apple iphone xs

Ena najnaprednejših novosti, ki so jih imeli sicer že tudi drugi telefoni v preteklosti, za iPhone XS pa so jih pri Applu izpopolnili do potankosti je Face ID funkcija, ki si zdaj vaš obraz zapomni do te potankosti, da tudi, če se enkrat obrijete in drugič ne, vas bo iPhone XS vsakokrat prepoznal. Ta fantastični telefon pa je zdaj na voljo tudi pri enem največjih operaterjev v Sloveniji, to je A1, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem pokazali kako funkcija za prepoznavo vašega obraza deluje ter vam jo na vašo željo tudi pomagali urediti tako, da se bo telefon odklepal ob prepoznavi vašega obraza.

Servis je lahko ključnega pomena

Če ponudnik, ki prodaja iPhone XS nima dobro poskrbljeno za servis, je lahko še tako dober ponudnik, pa vseeno ni kaj dosti vreden, če nima poskrbljeno za kvaliteten servis. Vse to ima A1 in še več, pri njih v času servisa kot nadomestni telefon dobiš povsem enak telefon kot ga prineseš na servis, tako da se uporabniku niti za čas servisa ni potrebno navajati na nek drugi telefon. iPhone XS ima to posebno funkcijo, ki na drugih telefonih ne dela enako dobro, zato je ta podatek, ki ga nudi navedeni ponudnik za svoje stranke, res lahko ključnega pomena za uporabnika, da se sploh odloči za nakup telefona iPhone XS.

Svetovanje ob nakupu je še pomembneje

Ravno zaradi posebnosti telefonov, kot je to dejstvo pri iPhone XS, je svetovanje ob nakupu še toliko pomembneje in to več kot vrhunsko opravljajo strokovnjaki A1, ki so dobro podučeni o različnih vrstah telefonov in so zato sposobni svetovati vsakemu, ki se oglasi pri njih in si želi kupiti nov telefon. Še več, vsakemu, ki bo na koncu dejansko telefon, npr. iPhone XS dejansko tudi kupil, bodo le-tega tudi nastavili v skladu s kupčevimi željami, tako da bo kupec že po izhodu iz trgovine telefon lahko uporabljal, kot da ga ima že dolgo.