Iščete unikatna darila za poroko?

Se bliža dan poroke, na katero ste vabljeni, pa še vedno iščete tisto idealno darilo za mladoporočenca? V poplavi ponudbe vseh vrst, med katero se najde cela množica najrazličnejših izdelkov, paketov ali doživetij je res težko najti nekaj posebnega, kar bi obdarovanca resnično cenila ali pa se vsaj ob obdarovanju dobro zabavala. To naj bo tudi glavno vodilo pri iskanju idealnega darila za poroko.

Pomembno se je namreč odločiti med dvema opcijama: ali želite podariti nekaj zabavnega, šaljivega in morda žgečkljivega, ali pa nekaj lepega, kar bo imelo poseben pomen in ponudilo bodočima zakoncema odličen način za povezovanje in dodatno poglabljanje njune zveze. Ko si odgovorite na to vprašanje, se lahko za začetek lotite iskanja kar po spletu, saj lahko tam najdete res veliko unikatnih idej za obdarovanje.

Pri iskanju najboljšega darila za poroko imejte seveda v mislih tudi karakter, navade in želje vaših obdarovancev, saj je seveda najpomembnejše, da ju razveselite. Če sta ljubitelja vode in vodnih športov, bo morda idealna izbira zanju kanjoning Sušec, ki je najprimernejši teren za začetnike in vse tiste, ki bi se želeli prvič spustiti po nemirnih vodah.

Gre pravzaprav za naravni vodni park, ki je vklesan v steno, na njem pa se nahajajo številni vznemirljivi naravni tobogani. Več o vsem, kar vam ponuja kanjoning Sušec, lahko izveste na tej spletni strani: https://www.econaturesways.com/si/bovec-canyoning-slovenia/.

canoying slovenia

Savne in skok v bazen s termalno vodo

Kaj je boljšega od darila za poroko, ki dvema zaljubljencema ponudi sproščujoč oddih v dvoje v savni in termalnem bazenu? Lahko se boste sproščali v kar petih različnih savnah, od vroče finske, kjer  temperatura znaša od 85 do 90 stopinj Celzija, do malo manj vroče finske z bolj prijetnimi 60 do 65 stopinjami Celzija. Preizkusite pa lahko tudi dve parni turški savni, ob katerih si boste lahko privoščili še aromaterapijo.

A ne le savnanje, v sklopu tega darila za poroko boste deležni še slastnih priboljškov in svežega sadja, privoščite pa si lahko še piling telesa. Sproščali se boste v prijetnem prostoru z ogrevanimi klopmi, ki je posebej namenjen prav počitku in uživanju. Preizkusite pa lahko še ogrevana kamnita ležišča, bazen s termalno vodo in doživljajsko prho s posebnimi učinki.

savne in skok

Uživajte v okusni hrani in pogledu na gorenjski biser

Tega darila za poroko bodo veseli vsi sladokusci in romantiki, saj se bodo lahko razvajali v hotelu z elegantno opremljenimi sobami in čudovitim pogledom na Blejsko jezero. Ta vikend paket za dve osebi nudi zajtrk in večerjo v elegantno opremljeni restavraciji, s katere boste imeli prekrasen razgled na okoliško naravo. Poskrbljeno je tudi za dobro pijačo, ki jo lahko degustirate v rustikalni vinski kleti.

Ob prihodu vas bo pričakala pijača dobrodošlice, imeli pa boste na voljo tudi copate, kopalne plašče in dostop do interneta. Ekipa pod vodstvom kuharskega mojstra Jureta Kordeža vam bo postregla z bogatim zajtrkom, zvečer pa vas bodo razvajali s štirihodno gurmansko večerjo. Med bivanjem v hotelu lahko izkoristite tudi neomejeno možnost uporabe savne in bazena.

bovec slovenia

Najboljša darila za poroko za vse ljubitelje narave

Odlična ideja za vse ljubitelje slovenskih voda in adrenalinske navdušence oziroma vse tiste, ki se spogledujejo z možnostjo, da bi to postali. Veliko ljudi namreč sanja o kakšni bolj vznemirljivi dogodivščini, a se nikakor ne opogumijo. Morda bo kanjoning Sušec opogumil prav vaša bodoča mladoporočenca, da se tega podviga lotita v dvoje.

Slovenija ponuja več različnih terenov za vožnjo po mirnih in nemirnih vodah. Soteskanje postaja vse bolj priljubljeno med vsemi tistimi, ki radi uživajo v lepotah slovenskega vodnega sveta. Na voljo so tako različna prizorišča. Obiščete lahko Bovec, Predelico ali Fratarico, medtem ko je za začetnike najprimernejši kanjoning Sušec, ki velja za enega lažjih terenov, in se ravno tako nahaja v neposredni bližini Bovca.

canoying slovenia

Kanjoning Sušec kot eden najpriljubljenejših prizorišč v Evropi

Le kakih sedem kilometrov stran od Bovca se nahaja ta naravni vodni park, ki je sicer dokaj lahko dostopen, kar je tudi eden od razlogov, da ga lahko obiščejo skoraj vsi, ki bi radi preverili, kaj vse vas čaka.

Pričakali vas bodo torej naravni tobogani, po katerih se boste lahko spustili tudi tisti, ki vas je sicer malo strah. A naj vas nič ne skrbi, saj bo za vas poskrbel izkušen licenciran vodnik. Na voljo vam bo tudi vsa potrebna oprema, vključno s posebej izdelanimi čevlji. Zaradi nezahtevnega terena je kanjoning Sušec postal izredno priljubljen tudi v tujini, saj ga vsako leto obiščejo številni obiskovalci iz vse Evrope.

darila za poroko1

Doživite adrenalinsko doživetje na varen način

Kanjoning Sušec je resnično enkratno doživetje, v katerem boste lahko nadvse uživali. Za posebej povišan adrenalin bo poskrbel prav zadnji vodni tobogan, ki v višino meri kar dvanajst metrov. Tisti, ki bi raje uživali v bolj mirnem okolju, bodo lahko najzahtevnejše dele proge tudi izpustili. Organizator izleta se namreč lahko popolnoma prilagodi vašim željam.

Preden pa preizkusite kanjoning Sušec, morate tudi sami poskrbeti za osnovne varnostne zahteve. Vsi udeleženci morajo namreč biti plavalci, ne smejo biti pod vplivom alkohola ali kakršnihkoli drugih opojnih substanc. Biti morajo dobro fizično pripravljeni, v primeru starih poškodb ali drugih zdravstvenih težav pa se morajo o tem nujno najprej posvetovati s ponudnikom storitve.