Pisane dekliške obleke različnih krojev in stilov

dekliške obleke2

Pomlad je že tu in vsi skupaj se veselimo toplejših in bolj sončnih dni, ko bomo končno lahko odvrgli bunde, kape in šale ter se odeli v bolj lahkotna spomladanska oblačila. Še posebej se tega obdobja veselijo otroci in mladostniki, ki komaj čakajo, da vrstnikom pokažejo svoje nove modne kose.

Morda prav njih lahko uvrščamo med najbolj zahtevne stranke, saj jim je običajno zelo težko ustreči zaradi njihove pogoste vihravosti in muhavosti. Morda to še posebej velja za dekleta, ki so si v teh toplih spomladanskih dneh zaželele nove dekliške obleke. Obenem pa tudi odraslim takoj dajo vedeti, kaj jim je, in kaj jim ni všeč, kar staršem zagotovo ne olajša dela.

Izbiro jim pogosto še dodatno oteži izredno bogata spletna ponudba, kjer so na voljo tako oblačila, primerna za prosti čas, kot so udobne kavbojke in majice ter kvalitetne otroške jopice s kapuco, kot tudi oblačila za posebne priložnosti. Mednje na primer spadajo tudi dekliške obleke v različnih modnih stilih, ki jih lahko najdete v priljubljeni spletni trgovini GAP: https://www.gap.si/sl/gapsi/dekliske-obleke.

dekliške obleke

Modne spomladanske in poletne dekliške obleke

Na voljo je široka ponudba dekliških oblačil, ki bodo zadovoljila vse okuse, ne glede na letni čas. Tako boste lahko izbirali med majicami z dolgimi in kratkimi rokavi ali z naramnicami, kratkimi hlačami, pajkicami in krili. Med pestrim izborom ponujenih oblačil pa še posebej izstopajo ljubke dekliške obleke v različnih stilih.

Zelo iskane so dekliške obleke v različnih krojih, na primer klasične s preprostim potiskom in kratkimi rokavi, oprijete v pasu in razširjene čez boke. Izbirate lahko med številnimi barvami in velikostmi. Tako so na voljo enobarvne modre, svetlomodre, roza, rdeče, črne in bele. Vaše punčke pa lahko izbirajo tudi med vse bolj priljubljenimi večbarvnimi, pri čemer so te lahko črtaste • na primer v belo-modri različici, ali pa s tie-dye vzorcem.

jopice z kapuco.1.

Preprost kroj in mehka tkanina

Ne glede na prevladujoče trende pa tako kot za vsa oblačila tudi za dekliške obleke velja, da je zelo pomembna sestava materiala in mehkoba, ki jo zagotavlja. Tako bodo deklice lahko izbirale med celo paleto prikupnih oblekic v preprostem, ravnem kroju, ki segajo do kolen in so na voljo v prečudovitih pomladnih barvah.

Skoraj vse dekliške obleke so izdelane iz mehkih in udobnih materialov, pri čemer prevladuje visok delež bombaža, ki zagotavlja zračnost in udobje. Pri večini modelov je namreč bombaž zastopan v več kot 70-odstotnem deležu, medtem ko so mu za boljšo vzdržljivost in ohranjanje razteznosti dodani tudi drugi materiali, kot je na primer poliester.

jopice z kapuco

Kvalitetne otroške jopice s kapuco za malčke

Veliko barvitih in privlačnih kosov oblačil je na voljo tudi za tiste najmlajše. Ker je začetek pomladi še vedno lahko dokaj hladen, so za to prehodno obdobje zelo primerne otroške jopice s kapuco, ki so na voljo v številnih različnih velikostih. Tako lahko izbirate med posameznimi modeli, ki so na voljo tako za nekajmesečne dojenčke kot tudi za otroke v starosti 5 let.

Udobne otroške jopice s kapuco so izdelane iz mehke tkanine, v ravnem, sproščenem kroju, in segajo do bokov. Spredaj imajo zadrgo po vseh dolžini in dva stranska žepa, dolgi rokavi pa so zaključeni s patentom. Gre za izredno udoben in mehek material, pri katerem ravno tako prevladuje bombaž z dodanim nižjim deležem poliestra.

jopice z kapuco.1

Za ljubitelje priljubljenih risanih junakov

Priznana blagovna znamka GAP ponuja edinstvene otroške jopice s kapuco, na katerih sta natisnjena priljubljena Disneyjeva junaka • Miki in Mini Miška. Gre za plod posebnega sodelovanja med dvema svetovno znanima blagovnima znamkama, ki ste se združili pri ustvarjanju kolekcije, s katero so želeli počastiti skoraj stoletni obstoj teh dveh prisrčnih risanih junakov.

Malčkom se bodo zagotovo prikupile otroške jopice s kapuco, s potiskom v podobi Miki ali Mini Miške, ki imajo dolge rokave, zadrgo, kapuco, in so narejene iz mehke in tople tkanine. Ta vključuje večinoma bombaž, ki mu je dodan reciklirani poliester. Imajo okrogel izrez, sproščen kroj, in segajo do bokov. Na voljo pa so še v številnih drugih krojih in barvnih vzorcih.

otroške jopice z kapuco2

Vojaški potisk za fantke in živahne barve za punčke

Če je v začetku pomladi zunaj še prehladno, bodo otroške jopice s kapuco poskrbele, da bodo malčki ustrezno pripravljeni na zunanje razmere. Z izbiro njim najljubšega potiska pa se bodo v njih še bolje počutili. Za radovedne in nadobudne fantke, ki želijo videti kot njihov najljubši akcijski junak, bodo verjetno najbolj zanimivi vojaški vzorci v sivi, črni in klasični zeleni barvi ali posebni logotipi, kot je na primer logotip filmske franšize Vojna zvezd.

Punčke do petega leta starosti pa bodo navdušile kolekcije v živahni oranžni ali rdeči barvi. Medtem ko bodo tiste najnežnejše med njimi verjetno raje izbrale nežne modre, sive ali bele barvne odtenke. Vsi modeli so izdelani iz 70-77-odstotnega bombaža s primesjo nižjega deleža poliestra oziroma recikliranega poliestra. Primerni so za pranje v stroju, vendar nekateri zaradi svoje sestave zahtevajo pranje na programu za občutljivo perilo, zato pred pranjem preberite navodila na etiketi.