Izkoristite EKO sklad za obnovo starejših fasad

Toplotno izolacijska fasada

Izolacija fasade je lahko tudi izredno poceni, predvsem ko govorimo o obnovi fasad pri starejših stavbah, zato izkoristite EKO sklad za obnovo starejših fasad.

Javni sklad RS je objavil razpis za EKO sklad za obnovo starejših fasad, pri katerem pa so določeni pogoji. Pogoji za pridobitev nepovratnih sredstev iz EKO sklada, da se izolacija fasade izvede pri obnovi starejših fasad niso tako zelo strogi. Potrebno je, da je smo gradbeno dovoljenje za našo hišo oz objekt pridobili pred 01. 01. 2003, da je namembnost naše hiše oz. objekta stanovanjska in ne poslovna ali počitniška in da ni to naš vikend.

Obvezno je tudi, da je izolacija fasade debeline 15 cm, da je pravilno razmerje toplotne prevodnosti in da je naš fasadni sistem certificiran z oznako ETAG 004, imeti pa mora ravno tako izjavo o skladnosti z vsemi aktualnimi predpisi. Sprašujete se tudi vi, če izpolnjujete pogoje za pridobitev nepovratnih sredstev iz EKO sklada, da se izolacija fasade izvede tudi pri vas? Obrnite se na vrhunsko podjetje, na čigar spletni strani www.libelagroup.si dobite že marsikateri odgovor na vaše vprašanje.

Če pa še vedno ne boste prepričani v pravilnost vašega razmišljanja, pa preko njihove spletne strani naročite brezplačen ogled vaše hiše oz. objekta in na vaša vprašanja, vam bo odgovoril strokovnjak na licu mesta. Tako boste najbolj zagotovo prepričani, da se pravilno odločate in ali ste upravičeni do nepovratnih sredstev iz sklada. Izolacija fasade pa je nujno potrebna oz. je zelo dobro, če je res kvalitetno narejena, saj imamo lahko sicer gromozansko velike stroške z ogrevanjem hiše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.