Prikrajšana trgovina za male živali

glavca

Če imate kakšno manjšo domačo žival, potem zagotovo veste, kaj trgovina za male živali dejansko ponuja.

Marsikdo je danes tudi kar malo nejevoljen, ko vidi, da ima trgovina za male živali danes malo manj dobrih izdelkov, kot jih je imela nekdaj in ima v hrani tudi nepotrebne dodatke. Pa to ne samo tista, v kateri ste želeli izdelek kupiti, temveč kar vse. Zakaj? Letos je žal stopil v veljavo odlog, da kakšne bolj zdravstvene izdelke lahko prodajajo zgolj in izključno le veterinarske postaje. Vse lepo in prav si človek še misli, ampak so si veterine uspele izboriti še to pravico, da morajo žival najprej dodobra pregledat in šele nato se napiše recept.

Najhuje od vsega pa je, da se ta pregled, pa čeprav traja le pet minut ali pa še kaj manj, zaračuna kar dobro, okoli trideset evrov. Če k temu prištejemo še izdelek oziroma zdravila, potem jasno kaj hitro pridemo do petdesetih evrov ali pa še kaj več, kar pa spet ni ravno zastonj. Žal, tukaj trgovina za male živali nima kaj, lahko strankam ponudijo samo še približek prejšnjemu nakupu, kar pa v večini primerov žal ni možno.

Drugače pa velja, da se praktično vsaka trgovina za male živali potrudi za svojega kupca, pa naj si bo to spletni ali navadni nakup, vedno se potrudijo za vsakogar, še posebej pa sedaj, ko je kar nekaj ljudi zagotovo tudi razočaranih zaradi teh sprememb, ki so zdravje živali samo še podražile, ni pa nujno tudi izboljšale.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.