Je pošteno, da se analiza spletnih strani zaračuna?

analiza spletnih strani Dominatus

Iščete pravega ponudnika, ki vam bo izvajal SEO optimizacijo vaše spletne strani? Če ste se obrnili na kvalitetnega ponudnika – ponudnikov je ogromno in nepoznavalcu se je v večini primerov zelo težko odločiti za enega, saj težko loči zrno od pleveli – potem boste slej kot prej prišli do spoznanja, da če se boste želeli pogovarjati o SEO-tu, da bodo najprej želeli, da je narejena analiza spletnih strani. Pri podjetju Dominatus boste zagotovo prišli do te točke, saj kot pravijo, se v nasprotnem primeru sploh ne morejo začeti pogovori. Kaj točno njihova analiza spletnih strani vključuje, si lahko preberete tukaj https://www.dominatus.si/analiza-spletnih-strani, je pa res, da je njihova analiza spletnih strani plačljiva. Enako boste ugotovili, je tudi pri drugih resnih ponudnikih.

Analiza spletnih strani se odšteje v nadaljevanju

Verjetno ni tako povsod, ampak pri omenjenem podjetju Dominatus vas bo analiza spletnih strani nekaj stala, vendar pa vam bodo strošek njene izdelave odbili pri prvem obroku optimizacije, v kolikor se boste zanjo odločili. Če pogledamo iz njihovega zornega kota, je to povsem logična poteza, saj jim analiza spletnih strani lahko vzame tudi dan ali dva časa in toliko truda pač ne morejo kar podariti. Vendar pa če se boste odločili za sodelovanje z njimi, jim analize ne bo treba delati še enkrat, temveč imajo pripravljeno osnovno, na kateri samo začnejo izvajati spremembe ali pa pošiljati navodila zanje.

Koliko stane analiza spletnih strani?

Cena je v veliki meri odvisna od tega, kako obširno spletno stran imate. V kolikor imate storitveno dejavnost, spletna stran skoraj zagotovo ni obširna, zato vas bo tudi analiza spletnih strani stala malo. Če pa imate spletno trgovino, pa je že zaradi tega mnogo, mnogo več strani in tudi možnosti za številne napake. V tem primeru boste seveda odšteli več in če se nikoli niste ozirali na optimizacijo ali vsaj vedeli, kakšne in katere napake delate, potem boste ob prejetem poročilu po vsej verjetnosti prav šokirani nad obsegom napak.