Kakšen je Huawei Mate 20 lite?

huawei mate20 lite

Sanjate o res zelo dobrem telefonu, pa niste pripravljeni plačati za telefon skoraj da toliko kot za nek srednje dober računalnik? Potem je za vas Huawei Mate 20 lite najboljša izbira. V takem primeru nikar ne glejte telefonov znamke Samsung, saj za ugodno ceno ne dobite prav dobrega telefona tega proizvajalca, temveč telefone, ki niso prav zelo zmogljivi. Huawei Mate 20 lite pa vas bo razvajal z izredno dobrim fotoaparatom, ko se boste zaradi zmogljivosti in kvalitete že spraševali, če je res smiselno kupovati tudi klasičen fotoaparat. Huawei Mate 20 lite premore namreč fotoaparat s kar 24 milijoni slikovnih točk, pri čemer ima sekundarni fotoaparat 20 milijonov slikovnih točk. Prav tako pa boste posneli tudi izjemno dobre video posnetke.

Ima kar 4 kamere

Te štiri kamere ima Huawei Mate 20 lite razporejene po 2 spredaj in 2 zadaj, hkrati pa ima vgrajeno tudi izredno napredno aplikacijo. Vse štiri kamere in tudi aplikacija skupaj pa poskrbijo za vrhunske slike in to ne glede na svetlobo in scene, prav tako pa boste lahko posneli fotografije, o katerih ste lahko nekdaj le sanjali in vam prav nikoli niso uspele.

Kako pa posname Huawei Mate 20 lite video?

Že veste, kako kakšni starejši ali pa malo slabši telefoni posnamejo video? Vmes morajo ves čas izostrovati sliko, kar na kvaliteto slike zelo vpliva. Seveda mora biti idealna svetloba, da se na video posnetku sploh kaj vidi, sicer je posnetek skoraj da povsem temen. No, če si boste kupili Huawei Mate 20 lite, boste lahko za vedno shranili tudi v video zapisu dogodek, katerega ste se udeležili, saj Huawei Mate 20 lite uspe sliko tako izostriti, da je lahko tudi zelo slaba svetloba, pa bo posnetek super. Huawei Mate 20 lite namreč posname video v ločljivosti 1080p/60 fps, kar je v primerjavi z mnogimi telefoni skoraj da neprimerljivo boljše.