Katere so top vaje za raven trebuh?

vaje za zadnjico

Takšne vaje za raven trebuh išče verjetno vsak peti človek. Ampak kljub temu, da boste morda našli kje obljubo, da s temi štirimi vajami pa so bodo vaše trebušne mišice zelo povečali, dobili boste moč, obseg trebuha pa se bo zelo zmanjšal, ni nujno, da se bo to zgodilo tudi pri vas. Zavedajte se, da morate najti za svoje telo top vaje za raven trebuh. Kaj to pomeni? Nič drugega kot to, da si morate najti vaje, ki so vam všeč, ki vam ustrezajo, ki so primerne za vas  in ki jih radi izvajate. Le s takimi vajami boste tudi dosegli rezultate, ki si jih želite.

Nekaj najboljših vaj

Če ste še vedno radovedni in vseeno želite izvedeti, katere so tiste najbolj top vaje za raven trebuh, pri katerih je uspeh zagotovljen, pa nadaljujte z branjem in vam jih nekaj izdamo. Še poznate vsem dobro znane počepe, ki jih je bilo treba v osnovni šoli ves čas delati pri telovadbi? Da, počepi spadajo med vaje za raven trebuh, le da pazite na pravilno izvedbo. V osnovni šoli nas tega niso učili pravilno, saj je treba paziti, da kolena niso daljša od prstov na nogah, kar torej zahteva kot 90 stopinj pri vajah. Če boste počepe pravilno izvajali, bodo to odlične vaje za raven trebuh. Potem ne smemo mimo smukaške preže, pa dviga trupa na žogi ali pa ne bench klopi, potem vaja s koleščkom, ki ga držimo v roki in poskušamo telo čim bolj stegniti in se potem vrniti v začetni položaj, pa stranski dvig telesa, pa plank in podobne vaje za raven trebuh.

Izbora je ogromno

Kot lahko vidimo, je izbire res zelo veliko, le izvajati moramo vaje pravilno in tudi skrbeti za to, da imamo ves čas pod napetostjo čim več mišic v telesu, saj tako delamo hkrati vaje za celo telo. predvsem pa se držite pravila, da si izberite tiste vaje za raven trebuh, ki so vam všeč in vam pisane na kožo, torej da upoštevate morebitne omejitve, ki jih imate.