Kaj ponuja Portoroz poleti?

portoroz

Razmišljate, kam bi šli za naslednje poletne počitnice na dopust? Potem nikar ne razmišljajte predaleč in ves čas samo o Hrvaški, saj imamo tudi v Sloveniji pravi biser. Sploh veste, kaj vse vam Portoroz ponuja in kaj vse lahko počnete? Slovenci enostavno o tem mestu razmišljamo popolnoma napačno, in sicer da je Portoroz super za enodnevne izlete. Seveda je tudi za enodnevne izlete Portoroz odlična izbira, vendar pa vam ne bo žal, če se boste odločili tudi za nekaj dnevni dopust. Samo poglejte, kaj vse lahko počnete poleti in razmislite, če lahko vse to počnete v enem dnevu.

 

Portoroz poleti ponuja ogromno rekreacije, ogromno zanimivih poti in tudi kulturnih dejavnosti

 

V kolikor se za Portoroz odločite vedno samo za en dan, potem zagotovo ne morete doživeti tega mesta na pravi način in v celoti. Če imate radi Portoroz, potem prav gotovo ne morete obiskati vodnega parka, se sončiti in prekolesariti vseh zanimivih in urejenih in ravno s tem namenom urejenih kolesarskih poti, na katerih se Portoroz še dodatno razišče, malo razišče tudi zgodovino ipd.

Tudi v dveh dneh ne boste mogli mesta raziskati v celoti, saj so tu tudi zelo dobre gostilne in slaščičarne, ki jih ne morete obiskati in še veliko je razlogov, zakaj vsaj poleti Portoroz obiskati vsaj za nekaj dni. Še posebej pa je priporočljivo z majhnim otrokom Portoroz obiskati za več dni, saj ga sicer v park ne boste mogli spustiti za toliko časa, kot bi želel, hkrati ne morete obiskati tudi drugih parkov, ge peljati na urejene kolesarske poti, pa tudi malo raziskati z njim zgodovino in ga hkrati peljati tudi v Sečoveljske soline, ribogojnico, solinarski muzej in še ogromno drugih znamenitosti, za katere je prav, da otroci vedo.

Vsekakor torej lahko rečemo, da Portoroz poleti za vse turiste, enodnevne, dvodnevne ali pa nekaj tedenske, nudi dovolj, da turistom ni dovolj in jih hkrati navduši toliko, da se večina potem vrača in to ne le poleti, tudi v kakšnih drugih letnih časih.