Kaj vse zavarovanje za tujino krije in do kakšnih vsot?

Kaj pravzaprav sploh je zavarovanje za tujino, kaj nam krije, ko ga sklenemo in do kakšnih vsot lahko pričakujemo, da bomo denarno poskrbljeni v primeru nesreč? To je le par vprašanj, na katere je mogoče le delno odgovoriti, saj kot vemo, nam je na voljo veliko ponudnikov, ki jamčijo, da so najboljši, ko gre za zavarovanje za tujino in nam poleg tega pa še ponujajo več različnih možnosti paketov, kar posledično pripelje do različnih vsot.  Ravno tako kot druga podjetja tudi Coris zavarovanje za tujino ponuja v različnih oblikah in paketih. Tako nam namreč najlažje ustrežejo in omogočijo, da si zagotovimo tako zavarovanje za tujino kot si ga sami želimo.

 

Coris zavarovanje za tujino ponuja v več različnih opcijah

Kot smo torej že omenili, je precej v navadi, da sklepamo zavarovanje za tujino v nekakšnih paketih, če temu lahko tako rečemo. Naj pojasnimo. Torej, ravno tako kot recimo pri nakupu internetnega priključka lahko izbiramo med najbolj poceni, srednje dragim in najdražjimi paketi, v kateri dobimo različne priključke (internet, telefon, televizija itd.), je povsem enako, ko kupujemo zavarovanje za tujino, saj si lahko sami izberemo, koliko želimo plačati in kaj želimo, da naša izbira paketa pokriva. Edina razlika pa je, da ima vsak paket, ki vključuje zavarovanje za tujino, na voljo vse elemente, razlikuje pa se le zavarovalna odškodnina, katero bo podjetje, pri katerem sklepamo zavarovanje za tujino, denarno krilo.

Načeloma pa so nam na voljo paketi, ki krijejo nezgode denarnih vsot  od 25.000 € do 100.000 €. Jasno je, da bomo za dražjo opcijo morali plačati malce več, saj nam v primeru nesreče ali pa bolezni poračunajo bistveno več stroškov kot tista najcenejša opcija. Končna cena pa je seveda odvisna tudi od tega, ali potujemo sami ali v skupini, kot tudi od tega, če se imamo namen ukvarjati tudi z raznoraznimi športnimi aktivnostmi.