Kako se Peugeot 308 razlikuje od svojih vrstnikov?

peugeot

Kot že sam naslov namiguje, si bomo v temle članku pogledali, kaj je tisto, kar razlikuje Peugeot 308 od svojih prednikov. Poglobili se bomo v samo notranjost, kot tudi zunanjost novega Peugeot 308, saj vemo, kako pomembno je imeti vse informacije, še posebej ko se odločamo za nakup novega družinskega avtomobila kot je tale. Tako kot vemo mi, tudi spletne strani kot je Avto magazin vedo, da kupci radi vedo novosti, kot tudi podrobnosti o samem prostoru, tako spredaj vozila kot tudi zadaj. Če ste torej pripravljeni za nakup novega tovrstnega vozila, upamo, da vam bomo z našimi opazki lahko vsaj malo pomagali pri odločitvi, ali je Peugeot 308 prava izbira za vas, ali je morda za vas primeren kakšne drugi družinski avtomobil.

Ali je Peugeot 308 prava odločitev tudi za vas?

Rekli smo že, da si bomo pogledali, kako se Peugeot 308 prostorsko razlikuje od svojih vrstnikov, torej drugih tovrstnih avtomobilov drugih znamk. Pa da ne bomo dolgovezili, si kar poglejmo, kaj je novi Peugeot 308 pripravil za svoje zveste ali pa morebitne nove kupce. Prvo kot prvo je potrebno povedati, da Peugeot 308 še vedno drži svoj eleganten a športen videz. Kar pa se tiče notranje razporeditve, pa je potrebno poudariti, da je za razliko od svojega predhodnika 208, ta novi model dobil kar nekaj velikostnih redukcij. Celotno vozilo je namreč krajše za dva centimetra in nižje za pičlih pet centimetrov, a je medosna razdalja malenkost večja zaradi nove konstrukcije.

Kaj pa to pomeni za notranjost? No, v sprednjem delu vozila imata voznik in sovoznik še vedno veliko prostora, medtem ko bodo potniki zadaj morda malce manj udobno sedeli.  Po drugi strani pa ima avto izjemno velik prtljažnik, česar se vsaka družina lahko veseli. Vse te skrajšave pa so privedle do tega, da je vozilo lažje kar za sto štirideset kilogramov in je lažje obvladljiv. Več informacij o vozilu pa si lahko preberete tudi na: https://www.avto-magazin.si/vozili-smo/vozili-smo-peugeot-308/

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.